Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ivana Zburova și Victoria Dyetkova date afară din echipa de volei
Veronica Hodas  - Vineri, 13 Martie 2015

Președintele clubului CSM Satu Mare, Valeriu Neagu și antrenorul echipei de volei CSM Satu Mare, Adrian Pricop au susținut vineri, o conferință de presă în care au ținut să aducă la cunoștința spectatorilor sătmăreni faptul că două dintre voleibaliste au fost date afară pentru indisciplină, mai exact contractile lor au fost reziliate.

Adrian Pricop a menționat că  cele două jucătoare au încălcat câteva articole din contractul lor, iar pe lângă acest aspect s-au certat și cu antrenorul în timpul meciurilor de la Iași și Lugoj.

Am avut două meciuri foarte accesibile care puteam să le câștigăm la Iași și la Lugoj. Dar atât la Iași cât și la Lugoj, în timpul meciului am intrat în conflict cu jucătoarele. Din punctul meu de vedere jucătoarele care sunt aduse pe sume foarte mari trebuiau să joace până la sfârșitul campionatului la cel mai înalt nivel, nu să invoce tot felul de motive personale, că avem și noi dreptul să jucăm prost. Eu așa ceva nu accept, și mai mult, în timpul meciului să nu îmi respecte indicațiile tactice. Se pare că după meciul care l-am avut la Iași, jucătoarele străine au avut aceeași atitudine iar ca urmare și rezultatele pe care le-am avut”, a declarat antrenorul echipei de voilei, Adrian Pricop.

Președintele clublului, Valeriu Neagu a recunoscut că timp de trei luni au fost probleme financiare, moment în care jucătoarele nu au primit salariile, dar cu toate acestea „am făcut eforturi deosebite pentru jucătoarele străine și le-am dat salariile”, ceea ce înseamnă că cei din conducere au respectat articolele contractului. „Faptele lor sunt acte de indisciplină grave și nu le putem tolera, eu le consider mercenare”, a mai adăugat președintele CSM-ului, Valeriu Neagu.

Cu toate că în ultima perioadă s-a tot vehiculat că echipa de volei dorește să retrogradeze, antrenorul echipei a ținut să sublinieze astăzi că încă se dorește ca echipa să evolueze în Liga I, iar junioarele vor fi în continuare parte din echipă.

 

 

1195 vizite
Distribuie pe