Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare a făcut egal cu FC Olt Slatina
Veronica Hodas  - Vineri, 10 Aprilie 2015

Olimpia Satu Mare a jucat, în Vinerea Mare, primul meci pe teren propriu din play-off-ul Ligii a II-a la fotbal în compania formației FC Olt Slatina.


Vreme bună, spectatori puțini, meci fără miză, cam așa putem descrie ziua de astăzi.


De această dată, vom scrie meciul mai pe scurt, e Vinerea Mare și avem și noi „o zi mai scurtă”. Așadar, după cum vă spuneam a fost un meci fără miză, iar de acum încolo cam așa vor fi toate până la finalul play-off-ului.


O ocazie mare au avut-o sătmărenii încă din minutul 4 al partidei când Faur a trimis pe lângă poartă de la 7 metri. Câteva minute mai târziu, oaspeții au încercat și ei să deschidă scorul, dar Anca-Trip a respins șutul lui Verdeș sub transversală.


Faur s-a „revanșat” oarecum după ce a ratat în primele minute, iar în minutul 30 a deschis scorul marcând printr-un lob peste portarul Nuno Claro. Sătmărenii au intrat la vestiare cu un avanataj.


În partea a doua a jocului s-a întâmplat, ceea ce se întâmplă de fiecare dată când jucăm acasă cu FC Olt Slatina, primim gol încă de la începutul reprizei. Leucuța l-a lobat pe portartul Anca-Trip și a înscris golul al doilea al partidei și ultimul.


Până la finalul partidei au fost „amenințări” la ambele porți, dar scorul a rămas neschimbat, tabela indicând la final scorul de 1-1.



Olimpia: Anca-Trip - D. Muntean (85 Cadar), Onicaş, Heil, Iuhas (cpt.) - Villand, Bic - R. Rus, Bg. Faur (70 Lukacs), Selagea (60 Sălăgeanu)- Mărkuş.

„A fost o partidă echilibrată. Cred că rezultatul este echitabil din punct de vedere al jocului. Poate din punct de vedere al ocaziilor, poate că noi meritam puțin să câștigăm, dar după aspectul jocului rezultatul este echitabil. La noi s-a resimțit puțin oboseala, s-a și văzut în prima repriză nu am arătat bine deloc, dar băieții s-au mobilizat bine în repriza a doua și am reușit să obținem un rezultat de egalitate care ne menține în continuare pe locul 2”, a declarat antrenorul echipei FC Olt Slatina, Daniel Oprescu.

„Îmi pare foarte rău că după o primă repriză bună nu am reușit să gestionăm repriza a doua cum ar fi trebuit. Am primit și foarte repede golul egalizator și nu am reușit să facem un rezultat mai bun. Din păcate au fost trei inși care au cam stricat jocul și sunt puțin decepționat. Dar de Paști nu pot să fiu totuși decepționat, mă bucur alături de băieți, iar cu această ocazie urez tuturor să aibă Sărbători Fericite”, a declarat antrenorul Tiberiu Csik.

Olimpia va juca următorul meci, sâmbătă, de la ora 11.00, tot pe teren propriu.

1411 vizite
Distribuie pe