Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia 2008 sau fotbalul „de plăcere”
Cristian Tudor  - Marti, 24 Februarie 2009

Formația de Liga a 4-a, Olimpia 2008 Satu Mare și-a început de două săptămâni pregătirile pentru retur, iar băieții antrenați de Tibi Csik au susținut deja trei partide de verificare.


„Am făcut 1-1 vineri la Micula și în repriza a doua echipa s-a mișcat ceva mai bine, dar trebuie să recuosc că am avut noroc și cu terenul acoperit de zăpadă, astfel că valorile s-au mai echilibrat”, spune Tibi Csik, care la antrenamentul de marţi a avut doar opt jucători la dispoziție. „Anul trecut, la finalul turului, a fost plin vestiarul, acum ne-am cam împuținat”, recunoaște fostul jucător al Stelei .

„Îmi e greu să-i motivez fără o susținere financiară. Am avut jucători care în această iarnă s-au dus în Ungaria sau și-au căutat echipe, deoarece aici facem deocamdată fotbal de plăcere”, mai spune Csik, care speră ca, în ciuda crizei financiare care a speriat pe toată lumea, consilierii județeni să se reapropie de ideea de Olimpia.

„E un club nou ce ființează pe lângă AJF și încercăm să ducem tradiția mai departe. Până la vară  nu se pot face minuni, dar apoi poate se vor îndrepta lucrurile și la Oli”, a mai adăugat Csik, care pe lângă echipa de seniori mai are și o grupă de juniori la Olimpia.

 

La antrenamentul de marţi au participat: Bogdan Miron, Adi Farcaș, George Dumitraș, Marian Țânțaș, Gheorghe Marinică, Marius Pop, Mario Chifor, Zsolt Zsombor.


„Au lipsit Ionuț Zele și Raul Robaș și mai avem grupul de jucători de la LPS”, ne-a mai spus Csik, care în această iarnă s-a despărțit de o parte dintre jucătorii pe care a contat în toamnă. Liviu Oprea a ales să joace în liga a 3-a din Ungaria, Cristian Cosma s-a transferat la Arieșul Turda, Doroș la Unirea Dej, Nemeș la Odoreu, iar Sabin Bud  își caută un club în Ungaria.

Tags: olimpia  2008  fotbal  
1999 vizite
Distribuie pe