Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ovidiu Domide și Daniel Nistor sunt câștigătorii trofeului „Paul Badea”
Veronica Hodas  - Sambata, 23 Mai 2015

Cele 19 echipaje concurente la prima ediție a Campionatului Național de Rally Raid au ajuns la finish sâmbătă după amiază după o zi plină de probe dificile în care unii concurenți au întâmpinat unele dificultăți.

Zona Codrului a fost „gazda” competiției de astăzi, concurenții au trecut prin mai multe probe care s-au desfășurat pe drumurile forestiere de lângă pădure, în zone delimitate de localitățile Homorodu de Sus, Chilia, Homorodu de Jos, Sâi și Poiana Codrului. Proba specială a avut loc pe platoul cuprins între Homorodu de Sus, de Mijloc, Viile Satu Mare și Solduba.


În urma acestor probe, trofeul „Paul Badea” a fost câștigat de multiplul campion la raliuri tot-teren, Domide Ovidiu cu navigatorul său Nistor Daniel. MEnționăm faptul că în prima zi de concurs, cei doi au scos și cel mai bun timp, obținând astfel și locul I la T12.


A fost o etapă de încălzire, pentru că este prima din acest campionat și iată că Satu Mare a revenit pe harta automobilismului la nivel de rally raid. Mă bucur că nu au fost incidente și că totul s-a încheiat bine, deși au fost anumite controverse, dar astea se întâmplă în orice etapă”, a declarat Roxana Ciuhulescu.


Mă bucur că am terminat fiecare probă specială fără probleme cu mașina și acest lucru este foarte important, când tehnica nu te trădează. Sunt bucuros că am reușit să câștigăm această competiție pentru că îmi doream atât de mult și eram motivat de această persoană, Paul Badea. Poate de acolo de sus de unde este, ne urmărește și ne mulțumește”, a afirmat Domide Ovidiu.


Ovidiu este liniar, adică este cel mai bun pentru mine. A fost o competiție superbă, foarte grea dar cu un rezultat foarte bun. O cursă lungă, o cursă tehnică în care Ovidiu s-a descurcat impecabil iar eu mi-am făcut datoria și am încercat să îl duc pe drumul cel bun pentru că repet, nu am cunoscut traseul”, a spus Nistor Daniel.


Festivitatea de premiere a avut loc la restaurantul Miorița.

 

 

2640 vizite
Distribuie pe