Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sportivii din Carei au participat la „Cupa Copiilor la tenis de masă”
Direcția de Cultură și Sport Carei   - Miercuri, 24 Iunie 2015

În data de 01 iunie a avut loc la Zalău „Cupa Copiilor la tenis de masă”, dedicată copiilor de 6-8 ani, 9-10 ani și 11-12 ani, fete si băieți, echipe, dublu și individual.

La această competiție au participat peste 80 de sportivi din: Cluj, Bistrita, Moinești, Tg.Mureș, Tg.Secuiesc, Salonta, Oradea, București, Cehu Silvaniei, Carei și Zalău. De la clubul Copiilor Tapo Carei au participat un număr de zece sportivi însoțiți de instructorul Bottyan Geza.

Rezultate obtinuțe: Echipa de fete formată din Reitler Eliza, Rad Ayana, Comiati Alexandra și Czier Anita s-au clasat pe locul 3 la categoria 8-10 ani învingând pe Css Bistrița, CS Moinești, iar în semifinală au fost depașite de CSS Tg.Mureș.

La individual, sportivii Reitler Eliza, Rad Ayana, Comiati A Alexandra, Czier Anita și Costea Răzvan s-au calificat până pe tabloul principal.

Tot în această perioadă, antrenorul Podoba Mircea a participat cu sportivii Szilagyi Paul și Mudure Marcel la Grand Prix Praga unde la echipe au ieșit din grupe, calificându-se în turul 1 pe tabloul principal, iar la individual Szilagyi Paul a fost învins în optimile de finală.    

Szilagyi Paul, locul III la Campionatul Național Individual

Campionatul Național Individual de tenis de masă al juniorilor III s-a desfășurat la Constanța în perioada 12-14 iunie, unde a participat și Clubul Copiilor TAPO Carei.

Cel mai bun rezultat a fost înregistrat de sportivul Szilagyi Paul urcând pe treapta a treia a podiului la proba de dublu băieți împreună cu sportivul din București, Miron B., cucerind astfel medalia de bronz.

La individual s-a clasat în optimi, iar la dublu mixt a pierdut în sferturile de finală.    

 

1435 vizite
Distribuie pe