Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare a învins FC Bihor
Veronica Hodas  - Sambata, 5 Septembrie 2015

Olimpia Satu Mare a jucat sâmbătă, pe teren propriu, meciul etapei a II-a a Ligii a II-a la fotbal în compania formației FC Bihor. Sătmărenii și-au învins adversarii cu scorul de 2-1 și astfel își mențin poziția de lider în clasament.




Un meci destul de anemic așa că nu vom scrie prea detaliat că nu prea avem ce. Bihorenii au reușit să deschidă scorul în minutul 28 prin Șulea, Heil s-a accidentat la cap și a jucat tot restul partidei bandajat și cam atât interesant în prima parte a jocului așa că scorul a rămas 0-1.




A urmat apoi a doua repriză, „galben-albaștrii” au atacat poarta adversarilor și până la urmă în minutul 75 Muntean a restabilit egalitatea. Patru minute mai târziu, Faur a trimis balonul peste portarul bihorenilor și a înscris golul victoriei. Toată lumea a fost fericită, cele trei puncte au rămas la Satu Mare.




Bun!Și acum urmează partea despre care multă lume nu prea știe. Faptul că au jucat și au câștigat e un mare lucru și spun asta pentru că băieții formației noastre nu și-au luat salariile de 11 săptămâni, aud numai promisiuni și se poate spune că este un lucru care nu ar motiva pe nimeni. Să lucreze pe „gratis”.




Uite că ei, au arătat astăzi că au aitudine și că au respect, au depășit problemele pe care le au și le-au oferit suporterilor o victorie. Sperăm ca pe viitor problemele lor să se remedieze, iar următoarea partidă de pe teren propriu să fie una spectaculoasă.

Nici bihorenii nu stau mai bine la capitolul salarii. „Le-am spus și băieților, cred că aveam tensiunea 200. E inadmisibil să pierdem un joc pe care, după părerea mea nu aveam voie să luăm gol. E inadmisibil să-i aducem noi în joc prin atitudine, prin delăsare, chiar zeflemea. E foarte greu să-i capacitezi. Jucătorii sunt neplătiți, am fost alături de ei, sunt alături de ei, dar eu le cer să se respecte ca jucători. Sunt dezamăgit, sunt atât de furios că îmi găsesc foarte greu cuvintele.”, a declarat antrenorul bihorenilor, Gheorghe Silaghi.

„E foarte greu să-i motivezi pe jucători când nu sunt plătiți și de aceea trebuie să-i apreciem. Pentru că de zece săptămâni nu au primit nici un leu, aceasta este a 11-a săptămână. Eu când le spun ceva, nu trece de ei, aud ce le spun și asta au arătat astăzi. Ei au avantajul că s-au pregătit de zece săptămâni. Asta a făcut diferența, nu atitudinea. Că au fost faze și a insistat Munteanu, a insistat Faur și am câștigat. Dacă nu insistau și nu se pregăteau poate că astăzi pierdeam sau în cel mai bun caz făceam un egal. Vreau să-i felicit pe băieți pentru că având în vedere condițiile grele pe care le-au avut toată vară, fără bani, asta cred că e victoria seriozității și atitudine după toată pregătirea de vară. Vă mai spun încă odată, în condițiile pe care le avem, nu vă așteptați să o ținem ca Barcelona, sau ca nu știu care. Noi e bucurăm că ne antrenăm pe Olimpia, cu șapte mingi, cu jucători neplătiți...”, a spus Tiberiu Csik.

Sărbătoritul zilei de astăzi, căpitanul Cosmin Iuhas a declarat că este bucuros pentru această victorie și speră să-și primească salariile cât mai repede. „Mă bucur foarte mult pentru victorie și vreau să le mulțumesc colegilor că împreună am reușit să întoarcem rezultatul. Acum, să mă ierte Dumnezeu, poate că noi am văzut alt meci, dar când dai un șut pe poartă nu poți să câștigi meciul în deplasare. Asta e părerea mea. Suntem de zece săptămâni în care nu am văzut nici măcar un leu. Sunt problemele care sunt. Ne bucurăm că ne putem antrena pe Olimpia și am reușit cu greutățile pe care le avem, să câștigătm. Am înțeles repede ce vor antrenorii. Poate nu e cel mai spectaculos joc, dar cred că în seria care e acum și cât e de grea, sunt importante punctele. E o serie neașteptat de echilibrată în care se pot întâmpla multe. Sunt bucuros și le mulțumesc colegilor și suporterilor care vin să ne susțină. Mergem mai departe. Așteptăm salariile că deja e prea de tot. Tot așteptări și promisiuni.”

„Sunt foarte bucuros că am marcat și pentru că am luat cele trei puncte. Într-adevăr în prima repriză ne-au citit, dar în a doua repriză, ei au rămas la prima repriză. Am jucat un alt fotbal a doua repriză și am câștigat.”, a spus  autorul primului gol, Dumitru Muntean.

Pentru Olimpia Satu Mare au evoluat: Băican- Muntean, Heil, Tătaru, Iuhas, Bura, Chivari, Villand, Takacs, Faul și Boștină. Au mai intrat: Selagea, Lukacs și Cadar.

Pentru Olimpia urmează partida din Cupa României, miercuri, 9 septembrie, împotriva celor de la Baia Mare, iar în campionat vor juca sâmbătă, 12 septembrie, în deplasare la Târgoviște.

 

1501 vizite
Distribuie pe