Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia a fost învinsă de „Bătrâna Doamnă”
Veronica Hodas  - Sambata, 19 Septembrie 2015

Olimpia Satu Mare a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, în meciul etapei a IV-a a Ligii a II-a la fotbal de formația UTA Arad cu scorul de 2-3.




O primă repriză echilibrată, în care cele două echipe s-au luptat pentru punctele prețioase puse în joc. Scorul a fost deschis de formația oaspete în minutul 25 prin Curtuiuș, dar sătmărenii au restabilit repede egalitatea prin Faur care a trimis balonul sub trasversală în minutul 32.




A urmat apoi o fază frumoasă a sătmărenilor, Takacs a trimis centrare la Selagea, iar acesta din urmă i-a pasat în careu la Bura care a înscris al doilea gol în minutul 34, fiind și primul gol pe care tânărul de 19 ani îl înscrie pentru Olimpia.

Au mai fost câteva faze până la pauză, dar scorul a rămas neschimbat și Olimpia a intrat la vestiare cu un avantaj, scor 2-1.




A început apoi a doua repriză și parcă Olimpia nu a mai fost în teren. „Galben-albaștrii” „au dormit în picioare” și au pierdut meciul pe care practic în aveau în mână.

Arădenii au profitat de faptul că elevii lui Tibi Csik nu sunt interesați de joc și astfel în minutul 57, Manea a înscris din exteriorul careului printr-o torpilă, după care au atacat din ce în ce mai mult poarta lui Băican arătând că își doresc cu adevărat cele trei puncte. Ceea ce au și reușit, golul trei a fost înscris de Curtuiuș în minutul 84. Victorie meritată pe bună dreptate.

Știam că nu ne va fi ușor. Aici a fost și anul trecut o echipă constantă. După un început foarte bun am condus cu 1-0. Am dominat în mare parte jocul cu naivitățile care au fost, dar zic eu că am forțat adversarul să nu ne mai pună atât de multe probleme. Felicit echipa mea pentru reacție, pentru dovadă de caracter și pentru tăria pe care au avut-o pentru a întoarce acest rezultat și ne bucură acest lucru.”, a declarat antrenorul „Bătrânei Doamne”, Roland Nagy.

Tibi Csik a menționat în conferința de presă de la finalul meciului că este dezamăgit. „Suntem supărați mai ales pentru că am primit gol dintr-o fază fixă cum am primit și la Târgoviște. Și egalul era bun, dar din păcate sunt câțiva jucători care ori sunt prea obosiți, ori nu înțeleg, ori asta le e valoarea. Oamenii spun că a fost un meci spectaculos, dar pe mine m-a dezamagit. În primul rând atitutinea băieților. Unii au și probleme, nu știu de unde, dar alții nu au probleme. Trebuie să rezolvăm problema în vestiar, trebuie să văd eu care sunt motivele, pentru că nu e normal ca 5-6 să se simtă bine, iar alții din cauza căldurii nu pot sta în teren sau nu au dorința respectivă de joc sau sunt nemulțumiți. Până la urma urmei, pentru noi ar fi o mare realizare dacă am prinde primele 6. Atâta putem, dar până la urmă e doar etapa a IV-a, mai urmează și alte meciuri. Suntem supărați, dar va trece.  Toată săptămâna a fost ok, dar nu știu ce s-a întâmplat cu unii.”

Pentru Olimpia au evoluat: Băican – Heil, Iuhas, Muntean, Tătaru-Bura (67 Cădar), Selagea, Chivari, Takacs (62 Ciul) – Boștină, Faur (54 Villand).

Olimpia va juca următoarea partidă la Târlungeni.

1217 vizite
Distribuie pe