Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Eroul de la Sevilla”, Helmuth Duckadam, în vizită la Satu Mare
Veronica Hodas  - Vineri, 30 Octombrie 2015

Marele „erou de la Sevilla”, Helmuth Duckadam se află pentru câteva zile la Satu Mare, iar cu această ocazie, în dimineață zilei de vineri, a făcut o vizită și la Stadionul Olimpia unde s-a întâlnit atât cu jucătorii cei mici de la club, cât și cu cei de la echipa mare.


Helmuth Duckadam, portarul Stelei care a apărat patru lovituri de departajare în finala Cupei Campionilor Europeni cu FC Barcelona a fost așteptat la Stadionul Olimpia de către președintele clubului, Dan Băbuț care i-a făcut o scurtă prezentare despre ceea ce urmează să se întâmple cu stadionul în perioada următoare, după care a acordat autografe și a făcut poze cu jucătorii cei mici ai clubului.


Duckadam le-a făcut o vizită și jucătorilor de la echipa mare care se aflau în vestiar, iar de la ei a aflat care este următorea partidă pe care urmează să o dispute, după care Băbuț a menționat că obiectivul lor în campionat este să se claseze în primele șase locuri.


A urmat apoi o conferință de presă în care președintele clubului a declarat că „Ne face mare onoare să îl avem printre noi pe marele portar al Stelei. Cred că este cea mai importantă vizită pe care am avut-o la stadionul nostru, cel mai mare nume. Cred că și din fotbalul românesc, cel mai cunoscut jucător. Ne face mare plăcere și mare onoare să-l avem aici.”

Președintele de imagine al FC Steaua București a menționat că se bucură că a revenit la Satu Mare. „Mă bucur că am revenit la Satu Mare. Nu a fost ușor, invitația a fost făcută de foarte mult timp. Acum am avut această posibilitate deoarece socrii mei sunt din Marghita și drumul a fost mai scurt până aici. Mă bucur că am putut onora această invitație și că am revăzut stadionul care am înțeles că se va moderniza. Am apărat și eu de câteva ori pe aceast stadion la echipa UTA Arad sau la Vagonul. Sper să reușiți cât mai repede să modernizați acest stadion și doresc multă baftă echipei. Să vă calificați în play-off și să continuați ce ați început. Deoarece sportul românesc trece printr-o perioadă nefastă și e bine să avem oameni ca dvs să continue această activitate și să o facă bine.”

Helmuth Duckadam, fostul jucător al echipei Steaua București este supranumit „Eroul din Sevilla” după ce, în anul 1986, în finala Cupei Campionilor Europeni cu FC Barcelona a apărat toate cele patru lovituri de departajare, executate de Alesanco, Pedrazza, Alonso și Marcos. Performanța reușită de Helmuth Duckadam pe stadionul "Sanchez Pizjuan" din Sevilla este înscrisă în celebra Carte a Recordurilor.

1873 vizite
Distribuie pe