Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Președintele Olimpiei respinge acuzațiile privind decontări ilegale
Veronica Hodas  - Miercuri, 18 Noiembrie 2015

Președintele Clubului Olimpia Satu Mare, Dan Băbuț a fost acuzat în urmă cu câteva zile de consilierul județean Adrian Cozma că este implicat într-un dosar penal legat de activitatea sa la Olimpia și i-a cerut acestuia să răspundă cinstit dacă acest aspect este adevărat.

În acest context, Dan Băbuț a organizat miercuri, o conferință de presă în care a dorit să-i răspundă „cinstit” lui Adrian Cozma că toate problemele pe care le-a ridicat „sunt nefondate și lipsite de adevăr și că a trimis un comunicat de presă care este un atac foarte grav care afectează imaginea clubului”.

Conform lui Băbuț, Adrian Cozma nici măcar nu știe din ce este alcătuit board-ul director și nici cum funcționează clubul și tocmai de aceea nu ar avea nici un drept să ridice „asemenea acuzații. Se fac bilanțuri în fiecare an la Olimpia, se face audit extern și avem controale de la instituțiile statului.”.

În ceea ce privește acuzarea legată de dosarul penal și de eventualele decontări ilegale ale sumelor aprobate, Băbuț a răspuns că „nu sunt, nu am fost și sper din suflet că nu voi fi niciodată implicat într-un dosar penal legat de orice. Dacă aș fi avut un dosar penal legat de activitatea de la Olimpia și decontări ilegale a sumelor aprobabe de bună credință de finanțatori aș fi fost informat și eu și aș fi primit o citație.”

Se pare că președintele clubului Olimpia este acuzat de furt pentru prima dată, iar Cozma va răspunde în instanța și i-a transmis faptul că în fiecare an Curtea de Conturi verifică clubul, iar până acum nu a existat nici un fel de problemă în ceea ce privește cheltuirea banilor.

„Eu nu am cheltuit 5 milioane 600 lei în alte scopuri. Vizavi de modul de cheltuire a banilor Curtea de Conturi nu a avut nici cea mai mică notificare cum că există vreo factură sau problemă de bani la acest club...Dacă clubul are probleme financiare actuale le are pentru că banii sunt puțini și este foarte greu să susții o activitate de acest gen cu atâția sportivi și atâția copii în spate. Sunt foarte multe cheltuieli și toți cei implicați în acest club umblăm după bani.”

Băbuț îl invită pe Adrian Cozma să îi ia locul colegului său în board-ul director și să „vină să ajute și el clubul, să vadă despre ce este vorba dacă își dorește ca acest oraș să aibă vreo activitate.”

2105 vizite
Distribuie pe