Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Patru goluri a luat Olimpia de la Chindia Târgoviște
Veronica Hodas  - Miercuri, 25 Noiembrie 2015

Olimpia Satu Mare a „luat bătaie” de la Chindia Târgoviște, miercuri, în etapa a XVI-a a Ligii a II-a, Seria B la fotbal, meci care s-a disputat pe Stadionul Olimpia.


Oaspeții au început bine jocul, în primele minute au avut câteva ocazii prin Stoica și Neniță. În minutul 30 Takacs  a făcut o greșeală și l-a faultat pe Cherchez în careu, arbitrul a dictat penalty pe care Popa l-a transformat în gol. Înainte de această fază, Olimpia a avut și ea o mare ocazie, Muntean a șutat la poartă, dar Meilă a respins balonul.


Atmosferă destul de tensionată după acest prim gol deoarece toată lumea a considerat că acel penalty nu trebuia acordat pentru că faultul nu s-a produs în careu. Una peste alta, înainte de finalul primei reprize, Olimpia a mai primit un gol. De această dată, Stoica a trimis un șut centrare în fața porții, fundașii sătmăreni și portarul Băican s-au încurcat, iar Popa a profitat și a trimis balonul în poartă din 6 metri și a stabilit scorul la pauză, 2-0.


Nervi întinși la maxim, tensiune crescută, „acela nu era penalty”, „trebuia să dea roșu când a luat Ciul un got în gură”....cam asta am văzut și am auzit în pauza dintre reprize.


Primele minute ale mitanului secund au fost în favoarea „galben-albaștrilor” care în minutul 68 au mai redus din handicap. Sălăgeanu a centrat din corner, iar Boștină a marcat cu capul sub transversală de la 8 metri, după care au mai avut o ocazie, același Boștină a șutat de la 16 metri, dar Meilă a scos balonul de sub transversală.



După aceste două faze s-a cam dus cu binele. În minutul 76 Heil a luat al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, iar Olimpia rămas în zece oameni după care oaspeții au înscris și cel de-al treilea gol prin Nisipeanu.


Supărare, din nou nervi pentru că aceeași fază s-a repetat după nici cinci minute. În minutul 87 Chivari a fost eliminat pentru că a luat al doilea galben, Olimpia rămâne a rămas în nouă oameni, iar dâmbovițenii au înscris al patrulea gol prin Popa care a șutat violent la semi-înălțime. Astfel, tabela a indicat la final scorul de 4-1 în favoarea formației Chindia.



Olimpia Satu Mare: Băican – Ciul, Heil, Iuhas, Sălăgeanu, Boștină, Muntean, Mureșan, Villand (55 Faur), Takacs (61 Selagea), Lukacs (46 Chivari).

Chindia Târgoviște: Meilă, Martac, Vătavu, Dinu, Pătru, Anton, Voinea (74 Liviu Mihai), Stoica, Neniță (80 Nisipeanu), Cherchez (65 Ispas), Popa.

„Ne bucurăm pentru victorie. Îi felicit pe jucători pentru modul în care au evoluat astăzi prin spirit de sacrificiu și disciplină. Din punctul meu de vedere, Olimpia Satu Mare este una din echipele bune ale seriei și nu spun asta doar pentru faptul că sunt gazde. Chiar este una din echipele care în tur mi-a plăcut ca și organizare și jucători cu experiență. Trebuie să recunosc că mi-a fost puțin teamă înainte de joc pentru starea terenului, nu ne așteptam să arate așa de rău. Însă la final suntem bucuroși că totul a decurs cum trebuie și am reușit să câștigăm trei puncte importante. Obiectivul nostru este play-off-ul care să ne asigure liniștea în ultima parte a sezonului”, a declarat antrenorul formației Chindia, Nicolae Croitoru.

„După cele două meciuri, din tur și acum din retur, pot să spun că formația din Târgoviște este mai bună decât noi...după rezultat. Nu am reușit nici noi să ne descurcăm acasă. Suntem puțin decepționați că am pierdut după cele trei victorii mai confortabile. Astăzi am întâlnit o echipă mai bună ca noi. Poate meritam și noi încă un gol sau două, dar s-a rupt jocul după ce a luat roșu Heil. Am fost aproape să egalăm. Mergem la Arad și încercăm să recuperăm punctele pierdute. Chindia are doi atacanți foarte rapizi și joacă foarte bine. Trebuie să recunoaștem că sunt mai buni. Acum mergem mai departe să adunăm puncte. Există soluții acum după ce Heil și Chivari au fost eliminați, Tătaru va intrat în locul lui Heil...lotul e numeros.”, a declarat Tiberiu Csik, antrenorul Olimpiei.


Olimpia va disputa următorul meci sâmbătă în deplasare la Arad.

1993 vizite
Distribuie pe