Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare a luat patru goluri și de la UTA Arad
Veronica Hodas  - Sambata, 28 Noiembrie 2015

Olimpia Satu Mare a fost „spulberată” cu 4-1 (0-0) sâmbătă de formația UTA Arad în meciul etapei a 17-a a Ligii a II-a, seria B la fotbal, partidă care s-a jucat pe stadionul Motorul din Arad.

Ceva se întâmplă cu „galben-albaștrii”, probabil că încă sunt sub influența „gustului amar” al înfrângerii de miercuri de pe teren propriu. Dacă într-adevăr asta e problema, atunci e grav și asta i-a costat mult pentru că astăzi la Arad au mai făcut un duș rece, partida s-a încheiat exact cu scorul de miercuri, 4-1.

Jucătorii formației noastre nu au avut noroc nici de data aceasta. Oaspeții au avut numeroase ocazii în prima parte a jocului prin Burlă, Curtuiuș și Botiș, dar nu au reușit să înscrie nici un gol.

S-au revanșat în partea a doua când au deschis scorul în minutul 53, Strătilă a fost faultat de Iuhas în careu, arbitrul a dictat penalty pe care același Strătilă l-a transformat.

Olimpia a avut o ocazie în minutul 60 când Takacs a bătut un corner de pe stânga, balonul a ajuns la Mureșan care s-a încurcat și Botiș a respins. Un minut mai târziu, oaspeții au înscris golul al doilea, Rus a șutat cu stângul lângă bară la colțul scurt.

Dacă în minutul 75 arbitrul a anulat al treilea gol înscris de Man pe motiv de offside, trei minute mai târziu același Man a marcat încă odată. Man a mai avut o ocazie mare în minutul 80 când a scăpat în careu, dar Băican a deviat balonul în bară, iar minutul 85 Copil a tras violent de la 25 metri puțin pe lângă vinclu.

Se pare că arădenii au mai avut „poftă” de a mai marca odată și asta s-a întâmplat în minutul 89, Hlistei a tras în blocaj, mingea a ajuns la Man care a înscris de la 14 metri. Olimpia a marcat golul de onoare în minutul 90, dar tot dureroasă e înfrângerea.

Olimpia Satu Mare: Băican – Muntean, Tătaru, Mureșan, Iuhas, Takacs (63 Takacs), Villand, Rus, Bura, Faur (58 Boștină), Bigiu (58 Kanalos).

Olimpia va juca sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 11.00, pe Stadionul Olimpia cu formația Unirea Târlungeni. Va fi ultimul meci din acest an.

Sursa foto aradon.ro

1102 vizite
Distribuie pe