Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victorie nebună la baschet
Veronica Hodas  - Miercuri, 19 Octombrie 2016

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au jucat miercuri etapa 4–a a Ligii Naționale la baschet feminin în compania formației CSBT Alexandria, pe care au învins-o cu scorul de 92-84.


După eșecul de la Sfântu Gheorghe, sătmărencele au făcut un meci frumos în fața propriilor suporteri. Sferturile unu și trei s-au încheiat la egalitate, scor 19-19, sfertul al doilea a fost câștigat de CSM Satu Mare cu 26-21, iar sfertul patru a fost al gazdelor, scor 15-20. Elevele lui Jose Miguel Araujo au intrat la vestiare cu un avantaj de cinci puncte, 45-40.


Partea a doua a jocului a fost mult mai disputată, oltencele au reușit să restabilească egalitatea, iar finalul partidei a fost „nebunie curată” ca în vremurile bune când CSM Satu Mare activa în Liga Națională.


După cele patru sferturi, scorul a fost 79-79, drept pentru care partida s-a mai prelungit cu 5 minute. În cele cinci minute scorul a fost foarte strâns, dar până la urmă gazdele au reușit să se desprindă și să câștige partida cu scorul de 92-84.

„A fost un meci nebun. Am început bine jocul, l-am controlat bine, iar jucătoarele au înscris din fiecare colț al terenului. Aveam nevoie de această victorie ca de apă.”, a declarant antrenorul formației CSM Satu Mare, Jose Araujo.


Pentru CSM Satu Mare au înscris: Adina Pop -2, Andreea Olah – 10, Flavia Ferenczi – 10, Whittington Khadijah – 22, Eniko Tarța – 4, Kristina Baltic – 22, Morgan Batey – 11, Matea Tavic – 11.

Tags: victorie  baschet  csm satu mare  csbt alexandria  
1901 vizite
Distribuie pe