Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Open-ul României la Judo ediția a II-a, sâmbătă, în sala LPS
Veronica Hodas  - Marti, 13 Decembrie 2016

Sala de sport „Ecaterina Both” va fi sâmbătă, de la ora 12.00, gazda celei de-a doua ediții a turneului Romanian Judo Open, competiție organizată de CS Fușle Security și CSM Satu Mare, cu sprijinul Direției Județene pentru Sport și Tineret (DJST) Satu Mare și a sponsorilor.

Mai multe detalii legate de acest eveniment au fost oferite de organizatorul Marian Halas și directorul DJST, Virgil Dragoș în cadrul unei conferințe de presă susținută la sala de sport.

Așadar, Open-ul este dedicat seniorilor și se împarte pe două categorii: masculin (85 kg și +85 kg) și feminin și tocmai de aceea numărul de sportivi va fi restrâns, dar se anunță meciuri interesante pentru că vor participa cei mai valoroși sportivi din România la ora actuală.

Conform lui Marian Halas lista de înscrieri este încă deschisă deși ar fi trebuit să se închidă pe 11 decembrie. „Așa e la noi. Lăsăm mereu totul pe ultima sută de metri. Încă și astăzi am primit confirmări. Majoritatea sportivilor sunt în perioada de cantonament, unii s-au accidentat, alții concurează la alte competiții și tocmai de aceea lista încă rămâne deschisă”.

Premiile sunt foarte atractive: locul 1 - 750€, locul 2 - 450€ și locul 3 - 150€.

Directorul DJST, Virgil Dragoș a felicitat organizatorii și speră ca această competiție să devină o tradiție.   „Nu pot decât să mă bucur și în numele direcției și să-l felicit pe Marian și pe cei care au avut intenția de a organiza pentru a doua oară la Satu Mare o asemenea competiție. E vorba de recunoștință și apreciere a judo-ului sătmărean. Îmi place să cred că suntem parteneri tari ai acestei competiții și îmi doresc ca ea să devină 
Tags: romanian judo open  editia 2  satu mare  
2459 vizite
Distribuie pe