Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Au făcut un meci frumos, dar au pierdut din nou. CSM Satu Mare – Dunărea Călărași 25-26.
Veronica Hodas  - Sambata, 25 Martie 2017

Handbaliștii de la CSM Satu Mare au disputat sâmbătă, pe teren propriu, meciul penultimei etape din cadrul returului Ligii Naționale la handbal masculin, în compania formației AHC Dunărea Călărași.




Cu aproape tot lotul valid, elevii lui Iuliu Varady au făcut astăzi unul dintre cele mai frumoase meciuri de până acum, dar din păcate au pierdut la doar un gol. Dacă în primele minute au fost conduși de oaspeți, sătmărenii au egalat în minutul 4 (3-3), după care s-a jucat de le egal la egal, iar la pauză au intrat la vestiar cu un avantaj de un gol, 14-13.




În repriza secundă meciul a fost la fel de echilibrat, oaspeții au condus la două goluri în min 16 (13-15), dar CSM Satu Mare a egalat repede și a continuat să joace foarte bine.




Cei de la Călărași însă au preluat conducerea din minutul 52 (22-23), iar în ultimul minut au condus la două goluri (24-26), dar sătmărenii au reușit să reducă din diferență.

În ultimele secunde ale partidei, jucătorii echipei adverse s-au apărat în semicerc, dar cuplul de arbitrii Harabagiu-Stănescu „nu a observat” astfel că au dictat o simplă aruncare de la 9 metri în loc de aruncare de la 7m cum ar fi fost normal. Tabela a arătat scorul de 25-26 în favoarea celor de la Dunărea Călărași.




„Se puteau două puncte. Am jucat foarte bine, am condus până în minutul 45. Nu am reușit din păcate să ruptem acea diferență de două goluri, maxima pe care am avut-o. Cred că acolo s-a jucat jocul când am luat cele două goluri repede și nu am reușit să înscriem. Din păcate acesta este handbalul. Cred că a fost cel mai bun joc al nostru din acest campionat. Se vede că am fost în formulă completă, am avut schimbări. Mergem în play-out cu 1 punct și încercăm să ne jucăm șansele.”, a declarat antrenorul formației CSM Satu Mare, Iuliu Varady.

CSM Satu Mare – AHC Dunărea Călărași 25-26 (14-13)

CSM Satu Mare: Cioroiu, Pogyină – Lazic - 7 goluri, Morar -3, Trifunovic -3, Campar – 3, Olah – 3, Munea -2, Stan – 2, Rogoz – 1, Suciu – 1, Mateș.

 

Tags: csm satu mare  dunarea calarasi  retur  
1583 vizite
Distribuie pe