Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare primește vizita formației ASU Poli Timișoara
Veronica Hodas  - Vineri, 6 Octombrie 2017

Olimpia Satu Mare va juca sâmbătă, de la ora 11.00, pe teren propriu, meciul care contează pentru etapa a 11-a din cadrul Ligii a 2-a la fotbal, în compania formației ASU Poli Timișoara.

Așadar, Bogdan Andone se întoarce la Satu Mare, de această dată în calitate de antrenor al formației adverse, Poli Timișoara.

Antrenorul Olimpiei, Zoltan Ritlli își dorește ca și mâine să obțină un rezultat pozitiv.

„Ne pregătim pentru meciul de mâine. Încercăm să scoatem maximum din acest meci cu maximă seriozitate. Nu este un meci special având în vedere că Bogdan Andone a fost în urmă cu ceva timp la Satu Mare. Este un meci ca orice meci de campionat pe care îl tratăm cu seriozitate și sperăm să obținem cele trei puncte. Mă bazez foarte mult pe forța grupului. Cred că acesta este punctul nostru forte. Rezultatele de până acum le-am obținut tot prin forța grupului și cred că și în următoarele meciuri tot acest aspect își va pune amprenta pe lucrurile pozitive pe care le putem face în continuare.”

În lot sunt câteva probleme, trei dintre jucători sunt accidentați și se depun eforturi mari pentru a-i recupera până la ora meciului.

Cele două formații se află la egalitate de puncte, Olimpia Satu Mare ocupă locul 12 în clasament, iar ASU Poli e pe locul 11, ambele cu 13 puncte.

 

 

Tags: olimpia  asu poli timisoara  etapa 11  tur  
1891 vizite
Distribuie pe