Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Spartanul” Izidor Bunea se antrenează la Satu Mare pentru Gala RXF de la Brașov
Veronica Hodas  - Joi, 7 Decembrie 2017

Unul dintre cei mai cunoscuți luptători de MMA din România, Izidor Bunea se află de o perioadă la Satu Mare unde, pe lângă faptul că își va deschide un restaurant, se antrenează intens, alături de antrenorul său Murat Comart și Bogdan Tărțan, pentru gala Romanian Extreme Fight (RXF) All Stars care va avea loc pe data de 18 decembrie la Brașov.

„Spartanul” a luptat ultima dată într-o gală RXF în iunie 2015, iar ultimul meci în cușcă a fost în noiembrie 2016, după care a fost nevoit să facă o pauză „forțată” din cauza unei accidentări.

Bunea este acum mai pregătit ca oricând să revină în cușcă, „pe toată perioada accidentării, foarte multă lume îmi scria că așteaptă să mă vadă din nou luptând și asta m-a făcut să revin și mai motivat!”.

Pe 18 decembrie „spartanul” nu va avea un meci ușor, deoarece îl va avea ca adversar pe masivul italian Fabio Russo. Cei doi vor lupta la categoria -93kg. „Russo este un adversar foarte masiv, un luptător puternic și sunt convins că meciul nostru va ridica sala în picioare. Îmi doresc o nouă victorie pentru că vreau să intru din nou în circuitul MMA”.

Gala RXF All Stars va fi transmisă în direct pe Pro X și Sport.ro

Tags: izidor bunea  mma  gala rxf  
5316 vizite
Distribuie pe