Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bilete gratuite la meciul Steaua – Ujpest
SM Online  - Duminica, 12 Iulie 2009

Sport Mania, în parteneriat cu Satu Mare Online, pune la dispoziţia steliştilor din Satu Mare trei bilete gratuite pentru meciul tur pe care echipa lor favorită îl va juca în data de 16 iulie, pe stadionul Ghencea, împotriva echipei Ujpest Budapesta, în cadrul preliminariilor Europa League.

 

Cunoscând violenţa suporterilor echipei maghiare, nu dorim să-i trimitem pe sătmăreni în “gura lupului”, astfel că toate cele trei bilete puse în joc sunt valabile exclusiv pentru meciul tur din Ghencea.

 

Biletele vor fi câştigate de un singur participant la tombola organizată de Sport Mania în parteneriat cu Satu Mare Online.

 

Cei interesaţi sunt rugaţi să se înscrie la tombolă în incinta magazinului Sport Mania de pe Bulevardul Transilvania, parter Bloc C25/A, unde vor avea ocazia să cumpere şi obiecte promoţionale originale puse la dispoziţie de Steaua Bucureşti.

 

Personalul magazinului va oferi indicaţiile necesare pentru înscrierea la tombolă, iar extragerea talonului câştigător va fi organizată în cadrul unui eveniment public în data de 13 iulie, la ora 16.00, în incinta magazinului Sport Mania.

 

Numele câştigătorului va fi anunţat pe Satu Mare Online, iar acesta va putea să-şi ridice premiul, adică cele trei bilete, la magazinul Sport Mania. Hai Steaua!!!

Tags: bilete  gratuite  steaua  ujpest  
2131 vizite
Distribuie pe