Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mani Gyenes a întâmpinat probleme tehnice în etapa a 6-a
Veronica Bretan  - Luni, 14 Ianuarie 2019

Riderul de la Autonet Motorcycle Team a început cu stângul a doua săptămână a Raliului Dakar 2019 din cauza unor probleme tehnice în dunele înalte de la Tanaka.

Etapa a 6-a s-a desfășurat între Canama – San Juan de Marcona pe o distanță de 837 km din care 336 km au reprezentat proba specială.

Pentru Mani Gyenes au apărut probleme tehnice la proba specială. La kilometrul 30 din cauza dunelor foarte moi, motocicleta condusă de riderul sătmărean a pierdut apa din radiator și din această cauză, Mani a pierdut foarte mult timp.

 „Din păcate nu prea mi-a început bine a doua săptămână. La km 30 am avut niște dune foarte moi și la un moment dat mi s-a aprins becul de la apă, am pierdut apa din radiator. M-am oprit și primul lucru a fost să verific dacă merge ventilatorul, totul funcționa. Din păcate nu am avut ce face în mijlocul dunelor a trebuit să-mi continui drumul, nu am avut apă, nu am avut nimic și din fericire nu s-a oprit motorul, dar am pierdut foarte mult timp deoarece am mers foarte încet ca să nu încing motorul. Am mers 50 km fără apă, iar la km 80 am ieșit la alimentare. Acolo echipa de la Husqvarna mi-au dat apă și am încercat să vedem care e problema. Am pierdut și acolo 10 minute și am decis să merg așa, să pun apă la mine și să merg încă 230 km în aceste condiții. M-am mai oprit pe CP 1 și CP 2 pentru că tot a trebuit să completez apă. Astăzi am pierdut destul de mult timp din păacate, dar mă bucur că sunt aici. Asta e cel mai important și mi-ar fi părut foarte rău să ies din cursă dintr-o problemă tehnică.”, a declarat Mani.  

Astfel Gyenes a încheiat proba cu al 4-lea timp la clasa Malle Moto și se clasează pe 38 la general.

Startul etapei a 7-a  s-a dat cu 30 de minute din cauza ceții. Traseul de astăzi în bucla San Juan de Marcona măsoară 395 km din care 331 probă specială.

 

Tags: etapa 6  dakar 2019  probleme  mani gyenes  
2691 vizite
Distribuie pe