Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Baschetbalistele sătmărence, învinse de arbitri la Craiova
Cristian Tudor  - Duminica, 13 Septembrie 2009

Săptămâna trecută, echipa de baschet a CSM-ului sătmărean a participat la un turneu amical la Craiova, organizat de formația locală, U SCM.

           

Dacă în primul meci, disputat joi seara, fetele antrenate de Dan Fleșeriu au acuzat oboseala drumului și au cedat în fața gazdelor, scor 62 - 48, a doua zi sătmărencele și-au revenit și au învins pe BC Alexandria cu 61-50.

Accidentată, Claudia Pop n-a jucat niciun minut, dar colegele intrate pe teren s-au descurcat excelent și au dominat de la un capăt la altul partida.

 

Sâmbătă după amiază, CSM-ul a mai jucat un nou amical cu formația gazdă. Oficialii craioveni au vrut probabil să câștige cu orice preț acest amical, iar arbitrii și-au intrat în rol în partea a doua, când echipei noastre i-au fost „luate” minim 15 puncte.

           

În aceste condiții, Craiova a câștigat, scor 78-75, dar rezultatul contează mai puțin pentru oficialii sătmăreni. „Pe noi ne interesează jocul fetelor. Iar acesta a mers bine. În mod normal trebuia să ne impunem. În campionat va fi altceva” - spune managerul Petru Eles.

                       

În această săptămână, baschetbalistele de la CSM vor juca și primele amicale pe propriul teren. Joi, de la ora 17, fetele noastre vor întâlni pe U SCM Craiova, iar a doua zi ar putea avea loc revanșa.

           

„S-ar putea să vină la Satu Mare și BC ICIM Arad și atunci vineri vor juca cu Craiova, iar noi abia sâmbătă să disputăm revanșa cu oltencele” - a încheiat Eleș.

 

Cupa amânată pînă-n ianuarie

           

Deşi ar fi trebuit să se joace în intervalul 18 - 23 septembrie, meciurile din Cupa României nu vor mai avea loc în acest an. Se pare că Federația a propus ca meciurile din Cupa României să aibă loc în ianuarie 2010.

           

Motivul pentru care FRB nu va mai organiza în acest an cel de-al doilea trofeu ca importanţă internă este participarea echipei naţionale feminine la Jocurile Francofone - 27 septembrie - 6 octombie.

           

Legat de acest lucru, mai trebuie spus că din lotul de baschet feminin pe care România îl va deplasa în Liban, unde se va desfăşura competiţia internaţională amintită, fac parte Eli Pavel și Claudia Pop, jucătoare de la CSM Satu Mare.

Tags: baschet  csm  amical  craiova  
1557 vizite
Distribuie pe