Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victorie cu junioarele
Cristian Tudor  - Joi, 10 Decembrie 2009

Fetele de la CSM au disputat joi seara ultimul meci din acest an în fața propriilor suporteri. Ele nu le-au rămas datoare fanilor din galerie și au obținut un succes categoric în fața celor de la Olimpia Brașov, scor 80-45.

           

Mai mult, antrenorul Dan Fleșeriu a încheiat meciul cu cinci sătmărence în teren, Szmutku, Nagy, Meszaros , Verteș și Motișan luându-le locul vedetelor Ivan, Drăgoescu, Claudia Pop, Povilonyte sau Hardy.

           

„Nu a contat prea mult rezultatul final. Important e că fetele care au intrat pe teren s-au zbătut să câștige la o diferență consistentă. Avem probleme de lot pe final de sezon. A apărut oboseala, iar Hardy, Drăgoescu şi Pavel sunt accidentate sau bolnave, iar pe unele fete le-am menajat” - a spus la final antrenorul Dan Fleșeriu, care mai are o singură dorință: să nu piardă în ultimele două deplasări din acest an, la Brno, miercuri, și la Alba Iulia, sâmbăta viitoare.

           

Partida era pe cale să nu se dispute, brașovencele ajungând la sală cu 10 minute înaintea startului. „Noi știam că partida începe la ora 19 și nu ne-am mai uitat pe site-ul federației. Bine că n-am pierdut prin neprezentare că ne făceam de râs” - a spus antrenoarea Magdalena Jerebie, care  a ținut să laude CSM-ul sătmărean. „Aveți cel mai spectaculos joc și apreciez mai ales faza de atac a echipei dumneavoastră. Din serie, CSM-ul mi-a plăcut cel mai mult” - a încheiat fosta mare glorie a baschetului românesc.


           

Frumos gestul suporterilor care la începutul partidei le-au făcut mici cadouri de sărbători fetelor și celor doi conducători, directorului Petru Eleș și antrenorului Dan Fleșeriu.

 

„Eu am primit un îngeraș de pus în brad. Sunt emoționat și le mulțumesc fanilor. Le doresc Sărbători fericite” - a încheiat antrenorul Dan Fleșeriu.

Tags: baschet  fete  victorie  
2080 vizite
Distribuie pe