Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Campion naţional, „uitat” de pe lista premianţilor
Cristian Tudor  - Joi, 17 Decembrie 2009

Pe bună dreptate antrenorii Eva Lengyel și File Attila se întreabă de ce sportivul lor, Teofil Moisuc, campion național la cadeți și medaliat cu bronz la juniori nu a intrat în topul celor mai buni sportivi ai județului pe 2009.

 

„E păcat că s-a făcut o astfel de eroare, căci e munca băiatului și trebuie respectată” - spune antrenoarea Eva Lengyel.

           

Cei de la Direcţia de Sport a judeţului Satu Mare spun că responsabilitatea trimiterii rezultatelor aparține conducătorilor de cluburi și asociații sportive.

„Noi n-avem de unde să culegem toate rezultatele și să urmărim competițiile. De multe ori le luăm din presă, deși oficialii cluburilor ar trebui să știe că sunt obligați să vină la Direcție” – spune Alexandru Șimon, referent la DSJ.

           

Așadar dintr-o eroare regretabilă a directorului Gheorghe Sabo de la CS Satu Mare, floretistul Teofil Moisuc va rămâne nepremiat.

           

Se pare că și cei de la Zanshin au comunicat cam târziu rezultatele pe 2009, iar  Marton Szilveszter, campion național și balcanic la enduro nu se regăsește nici el în topuri, tot din cauza lipsei de comunicare cu DSJ.

Tags: teofil moisuc  premiere  lista  
4514 vizite
Distribuie pe