Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Eminescu” a bătut jandarmii la fotbal
Cristian Silaghi  - Vineri, 19 Martie 2010

După două săptămâni de competiţie acerbă, campionatul de fotbal Cupa Prietenii Jandarmilor a ajuns la final. Sala de sport a Grupului Şcolar „Traian Vuia” a găzduit vineri finala mică disputată de Grup Şcolar „Eliza Zamfirescu” şi Grup Şcolar „I.C. Brătianu”, partidă încheiată cu scorul de 7 – 3 în favoarea primei echipe.

           

Finala mare s-a disputat între echipa Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” şi echipa Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare, partidă câştigată de liceeni cu scorul de 4 – 3.


           

Competiţia s-a desfăşurat în limitele sportivităţii şi ale bunului simţ, jucătorii dând dovadă pe teren de responsabilitate şi de fair-play.

           

Câştigătorilor le-au fost înmânate cupe, diplome şi medalii, iar ceilalţi competitori au fost recompensaţi cu diplome de participare.


           

Totodată pentru elevii liceelor sătmărene, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare intenţionează să organizeze o zi a porţilor deschise, în cadrul căreia tinerilor să li se ofere posibilitatea de a fi jandarmi pentru o zi, această activitate înscriindu-se în cadrul campaniei de recrutare a tinerilor pentru instituţiile militare de învăţământ.

Tags: jandarmi  fotbal  eminescu  
2497 vizite
Distribuie pe