Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ne-a bătut o braziliancă uriaşă
Cristian Tudor  - Duminica, 21 Martie 2010

CSM Satu Mare s-a deplasat la Târgu Secuiesc cu gândul revanșei în fața liderului de la LMK Sfântu Gheorghe. Iar fetele antrenate de Dan Fleșeriu au fost la un pas de un rezultat pozitiv, dar, în ciuda unui joc bun prestat, au pierdut la final, scor 63-68.


           

Diferența sub panouri a făcut-o uriașa braziliancă Alexandra Santos de Oliveira. Pivotul de 2m care a jucat sezoane bune în WNBA și are în palmares și argintul olimpic a reușit un meci foarte bun împotriva CSM-ului, cu 25 de puncte marcate și 15 recuperări. Iar jocul braziliencei s-a dovedit a fi decisiv în condițiile în care restul vedetelor din lotul gazdelor n-au prea mișcat.
 

           

Iată rezultatul pe sferturi: 68-63 (17-14, 16-12, 20-14, 15-23). Au marcat pentru CSM: Claudia Pop 19, Allyson Hardy 14, Salimata Diatta 12, Monica Ivan 5, Eli Pavel 4, Laura Povilonyte 4, Adina Pop 3, Cristina Ciocan 2.


 

„Am jucat mai bine, cu câteva sincope totuși la începutul sfertului III, mai ales. Am încercat și apărări combinate, iar rezultatul din punct de vedere al apărării este bun. Problema este încă în atac, unde nu reușim să găsim soluții suficient de rapid si unde contraatacul suferă în special din cauza recuperărilor din apărare. Totuși, am jucat împotriva a două jucatoare de WNBA, care au și marcat majoritea punctelor” - a declarat antrenorul  Dan Fleșeriu, care speră ca până marți, la ora meciului cu Craiova, fetele să-și revină după oboseala drumului.


 

Marţi, de la ora 18, în sala LPS, se joacă CSM Satu Mare - SCM U Craiova în cadrul etapei a VIII-a a Diviziei A.

2883 vizite
Distribuie pe