Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Revanșă ratată
Cristian Tudor  - Miercuri, 21 Aprilie 2010

Echipa de handbal masculin CSM Satu Mare a fost învinsă miercuri cu scorul de 25-29, la pauză 10-15, de Minaur Baia Mare, după un joc aprig disputat, în care ambele formaţii şi-au dorit victoria.

 

Handbaliştii sătmăreni au început partida cu intenţia voită de a-şi lua revanşa după meciul tur, când Minaur a învins la Baia Mare categoric, cu scorul de 30-22.

Având în vedere că a lipsit de această dată Birtalan, principalul marcator al echipei noastre, jucătorii pregătiţi de Ioan Palko şi Nicolae Istrate au încercat să suplinească lipsa acestuia în atac şi s-au mobilizat destul de bine în apărare, însă doar până în min. 10, când oaspeții s-au distanțat la trei goluri.

 

A fost apoi 4-9 la mijlocul primei reprize, pentru ca la pauză tabela să arate 10-15. În partea a doua jocul a curs tot în favoarea oaspeţilor, care au fost mult mai eficienți, pe fondul unei lipse de concentrare a sătmărenilor, alături de ratări incredibile.

 

Pe acest fond, cu puține excepții când ai noștri s-au apropiat la trei goluri, diferența de 4-5 goluri se menține până spre sfârșit, când echipa din Baia Mare reuşeste să câştige, scor final 25-29.


CSM a jucat în componenţa: Teremi 14 intervenții, Pereverzia, Olah 5, Ardelean, Surducan 2, Ciornohuz 2, Vizhbovski 4, Nagy 1, Savic 3, Mateş, Bursac 4, Savlovschi 4 şi Varga. De la oaspeţi s-au remarcat Stamate 9 goluri, Asoltanei 6, Bondar 5, alături de portarul Irimuș, omul meciului, cu 17 intervenții.

           

Partida a fost condusă cu un procent considerabil pentru Baia Mare de cuplul Bejenariu - Cârligeanu, arbitri internaţionali care oficiază în Liga Campionilor şi care ne-au mai fluierat în această ediţie la egalul de acasă cu Pandurii Tg. Jiu, dar şi la înfrângerea de pe teren propriu cu HC Odorhei. De fapt chiar antrenorul Ioan Palko a spus că arbitrii au fost pro Minaur încă de la început, asumându-și vina în totalitate pentru înfrângere.

 

Jucătorii noştri au pauză în acest sfârşit de săptămână, după care vor primi acasă pe campioana HCM Constanţa, într-un meci programat duminică, 2 mai, de la ora 11:00, pentru ca în ultima etapă să joace la Steaua, partidă care va avea loc sâmbătă, 8 mai.

1676 vizite
Distribuie pe