Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victorie!!!
Florin Răchitan  - Miercuri, 30 Iunie 2010

Turcia nu a mai pus probleme deosebite Naţionalei feminine a României în al doilea meci din grupele Campionatului Mondial Universitar de Handbal, disputat marţi la Csenger, astfel că fetele noastre au câştigat „la pas”, scor 36 – 30.




 

După hopul din prima zi cu Ungaria, româncele şi-au revenit şi nu au dat nici o şansă turcoaicelor, a căror singură performanţă a fost că au reuşit să le egaleze pe fetele noastre în finalul primei reprize.


Apoi au cedat şi au fost învinse categoric, mai ales datorită zilei de excepţie pe care a prins-o Nicoleta Dinca de la U Jolidon Cluj-Napoca, declarată cea mai bună jucătoare a meciului.

 

Cu toate că de data aceasta a lipsit galeria de la HCM Minaur Baia Mare, atmosfera a fost şi aşa foarte OK în tribune, grupului de sătmăreni veniţi la meci alăturându-i-se şi câţiva localnici din Csenger, care au pus la dispoziţia românilor o tobă numai bună pentru bătut ritmul la scandările „Hajrá Románia”.


 

De cealaltă parte, adversarele au fost susţinute de componenţii echipei de handbal masculin a Turciei, care au ajuns la un moment dat în aceeaşi tribună cu sătmărenii şi atunci s-a ajuns la un spectaculos duel al galeriilor, şi din acesta ieşind învingători tot ai noştri.








 

Urmează meciul de miercuri, de la ora 19 (ora României) la Nyirbator, cu Cehia, iar joi, de la ora 18 jucăm cu Japonia, în Sala Sporturilor din Csenger. În condiţiile în care antrenorul Gheorghe Băban se arată încrezător în victorie, fetele aşteaptă relaxate aceste meciuri.


2438 vizite
Distribuie pe