Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Beach Volley Satu Mare 2010
Cristian Tudor  - Vineri, 6 August 2010

Clubul Sportiv ADEP Satu Mare organizează în acest weekend un turneu naţional de volei pe nisip, care se desfăşoară sub denumirea de Beach Volley Satu Mare 2010.

La această competiţie participă peste 20 de echipe şi, potrivit principalului organizator, preşedintele de la CS ADEP, profesorul Adrian Pricop, turneul este structurat pe două categorii de vârstă: Under 18 - unde avem ca echipă favorită "Vuvuzelele" Raluca Rovas şi Angelica Podină (câştigătoare în luna iunie la Naţionalele de la Oradea), iar la Under 15 formaţia de la Profi Tools alcătuită din dublul Denisa Mocar - Alexandra Mişca.

 

Locul de desfăşurare a competiţiei este terenul special amenajat în parcarea de la Real, joi diputându-se deja primele partide, pentru ca de vineri până duminică programul să înceapă în două etape, la orele 9:00 şi 16:00. Pentru sâmbătă după-amiază sunt programate şi meciuri demonstrative de seniori.

           

La Under 15 a fost întocmit un program bazat pe tablou de 16 formaţii, care vor juca în sistem de dublă eliminare, în vreme ce la Under 18 vor fi şase echipe care vor juca fiecare cu fiecare.

 

Arbitrii turneului sunt fraţii Cătălin şi Vlad Pordea, cei pe care îi vom putea vedea şi în meciurile de dublu mixt alături de Lavinia Tătăran şi Angelica Podină (câştigătoare la Naţionalele de Beach Voley).

 

Pe lângă meciurile din concursul oficial de beach-volley, vor fi şi programe muzicale şi meciuri demonstrative cu jucători profesionişti din Oradea, astfel încât iubitorii acestui sport sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la Turneul Naţional de Beach Volley Satu Mare 2010.

3706 vizite
Distribuie pe