Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ioan Palko: „Ne așteaptă un sezon foarte dificil”
Cristian Tudor  - Joi, 2 Septembrie 2010

Înaintea plecării spre Timișoara, acolo unde CSM Satu Mare va disputa sâmbătă primul meci oficial din acest sezon, directorul tehnic Ioan Palko a declarat pentru SM Online că se așteaptă ca în acest campionat lupta să fie și mai strânsă atât pentru locurile de cupe europene, cât și pentru evitarea retrogradării.

 

„Toate echipele s-au întărit. Poate doar Oradea are un lot mai puțin experimentat. Steaua e Steaua și nu cred că va retrograda, Dinamo s-a unit cu Brașovul și au o trupă bunicică, Minaur s-a întărit pe ultima sută de metri cu jucători de la Pandurii, iar de U Cluj și Odorhei să nu mai vorbim. Rămâne Poli Timișoara, despre care nu știm decât că a schimbat anmtrenorul și că are câțiva sârbi de calitate” - a spus directorul ethnic, care le-a și transmis jucătorilor săi că anul acesta va fi mult mai greu de atins obiectivul.

 

„Ne vom bate pentru fiecare punct și va conta orice detaliu în acest campionat. Sper să nu mai avem surprize neplăcute cu accidentările, căci destul am improvizat în pregătiri” - a mai adăugat Ioan Palko.

 

De altfel CSM pleacă la Timișoara fără coordonatorul ucrainean Yan Vijbovszkyi, care acuză dureri la genunchi, iar sârbul Nenad Savic le-a dat emoții antrenorilor după o accidentare la deget.

           

„Chiar și în aceste condiții, vom merge la Timișoara să luăm puncte. Avem un program infernal în primele patru etape și sper să trecem cu bine peste aceste runde de foc” - a încheiat Palko. Partida Poli Timișoara- CSM Satu Mare se va juca sâmbătă de la ora 17.

 

Abonamentele se pun în vânzare!

           

Suporterii CSM-ului pot să achiziționeze de vineri abonamente pentru sezonul 2010-2011.  „Vom avea doar abonamente mixte, valabile atât la baschet, cât și la handbal, iar prețul e de 150 RON. Am vrut să evităm problemele apărute sezonul trecut, când am făcut separat abonamente, unele doar  pentru baschet și altele pentru handbal și apoi n-am mai avut un control clar al locurilor din tribune” - a explicat președintele Comitetului Director, Gabor Kereskenyi.

           

Abonamentele pot fi acihziționate zilnic între orele 10-12 și 17-19 de la sala LPS, persoana de contact Albert Kibedi.

2075 vizite
Distribuie pe