Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Calificare ca și asigurată
Cristian Tudor  - Marti, 21 Septembrie 2010

Fetele de la CSM Satu Mare au făcut un pas uriaș spre calificarea în sferturile de finală ale Cupei României după victoria de marţi seara de pe terenul celor de la CSM Oradea, scor 82-46.

           

În primul meci oicial al sezonului, fetele pregătite de Dan Fleșeriu au avut, se pare, ceva emoții în primul sfert, când jocul a fost unul neconvingător.

           

După 23-21 în primul sfert, CSM a mărit ritmul și cu Andreea Orosz principala marcatoare s-a distanțat pe tabelă. 41-29 la pauza mare și meciul era deja jucat.

 

Klein a reușit un double-double, Drake și-a trecut în cont 11 recuperări și opt puncte, iar Bjork a completat lista cu 17 puncte reușite. Nici Ducker n-a rămas datoare, ea înscriind 11 puncte și având de asemenea nouă recuperări.

 

„Am intrat ceva mai greu în meci, căci încă nu suntem la capacitate maximă. Abia avem 50 -60% din potențialul nostru. Dar e oarecum firesc, dacă ținem cont că abia avem 18 zile de când ne pregătim în formula completă. De la meci la meci echipa va crește, sunt convins de acest lucru” - spune antrenorul Dan Fleșeriu.

           

Returul acestui meci va avea loc sâmbătă, de la ora 17, la Satu Mare, în sala LPS.

1389 vizite
Distribuie pe