Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmărenii, aplaudați la Constanţa
Cristian Tudor  - Joi, 7 Octombrie 2010

Handbaliştii de la CSM Satu Mare au avut miercuri o evoluţie apreciată la Constanţa, acolo unde au fost învinşi de campionii de la HCM cu scorul de 41-36, la pauză 19-15, într-un meci contând pentru etapa a VI-a din Liga Naţională.

 

Jucătorii pregătiţi de Ioan Palko şi Nicolae Istrate au început partida foarte bine, au avut avantaj timp de 22 de minute (3-1, 6-4, 8-5, 11-8, 12-11), pentru ca apoi gazdele să intre în avantaj, asta şi datorită ajutorului dat de arbitrii gălăţeni Ichim - Dima.

 

În consecinţă s-a intrat la cabine cu scorul de 19-15, după o primă parte în care sătmărenii au primit aplauze pentru jocul prestat, cel mai apreciat fiind Mihai Timofte, care a jucat pentru HCM timp de şase sezoane.

 

În partea a doua prospeţimea gazdelor şi-a spus cuvântul, astfel încât aceştia nu au mai cedat iniţiativa, chiar dacă sătmărenii s-au mai apropiat la două goluri, 21-19 în min. 34. A fost pe final 41-36, un scor care onorează echipa noastră, împotriva căreia s-au dictat şase eliminări faţă de numai una pentru gazde, la care s-au remarcat Toma cu 8 goluri, alături de Sadoveac şi Mureşan cu câte 7 reuşite..

           

CSM a jucat în componenţa: Teremi (13 intervenţii), Pogyină (2 int.) - Olah 5, Mateaş, Surducan 3, Munea 1, Savlovschi 7, Varady 4, Mateş 1, Libert 3, Vizhbovskij 3, Timofte 8, Bejinariu 1.

 

Nu au făcut deplasarea pentru acest meci portarul Panazan şi pivotul Savic, ambii accidentaţi, cu ei în formaţie poate sătmărenii ar fi pus şi mai multe probleme campionilor.

1251 vizite
Distribuie pe