Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
CS Satu Mare, campioană națională la floretă
Cristian Tudor  - Miercuri, 13 Octombrie 2010

Săptămână perfectă pentru floretiștii de la CS Satu Mare.Elevii antrenorilor File Attila și Eva Lengyel au cucerit ambele medalii de aur la Naționalele juniorilor până la 15 ani, una la individual prin Alex Ardelean și una cu echipa.

 

În plus, la individual, Bogdan Dascălu a luat bronzul, iar echipa a doua a clubului a ajuns până în finala mică, unde a pierdut bronzul în fața oltenilor de la CS Chimia Râmnicu Vâlcea.


           

Miercuri, în concursul pe echipe, CS I Satu Mare, în formula Ardelean, Dascălu, Flucuș și Dan, a devenit campioană națională după ce a învins Steaua în finală, scor 45-38.

           

Ai noștri s-au urnit ceva mai greu și s-au văzut conduși cu 26-16. Bogdan Dascălu a readus echipa la viață cu o revenire spectaculoasă la 29-30 și apoi în ultimele trei asalturi sătmărenii s-au distanțat decisiv și s-au impus la final cu 45-38.

 

„Mă bucur că am revenit la timp. N-a fost doar meritul meu, ci al întregii echipe” - a spus Bogdan Dascălu în vreme ce Alex Ardelean s-a declarat mulțumit de performanțele obținute la speranțe, dar acum se gândește la Naționalele cadeților. „Aici ne-am făcut bine treaba. Acum ne gândim la trei medalii la cadeți. Sunt optimist pentru că știu că putem scoate un rezultat bun” - a punctat dublul medaliat cu aur la aceste Naționale.

           

Antrenoarea Eva Lengyel speră ca aceste rezultate să-i motiveze și mai mult pe băieți, iar la cadeți să repete isprava de la acest concurs de la Satu Mare.

 

”Îi felicit pe toți. Au făcut un concurs foarte bun. Mi-aș dori acum să găsim resurse financiare ca să-l putem trimite pe Alex Ardelean la un turneu puternic rezervat cadeților, în Grecia. Ar fi nevoie de 150 de euro și ar merge împreună cu vicecampionul național Alexandru Prundeanu de la Râmnicu Vîlcea” - ne-a spus antrenoarea Eva Lengyel.

           

Joi începe concursul individual la feminin, iar vineri e programat concursul pe echipe.

2065 vizite
Distribuie pe