Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victorie și atât...
Cristian Tudor  - Miercuri, 20 Octombrie 2010

Baschetbalistele de la CSM au câștigat, scor 73-55, partida jucată miercuri seara împotriva celor de la U Cluj-Napoca. Meciul a contat pentru etapa a IV-a a Diviziei A și a însemnat al treilea succes consecutiv pentru fetele lui Fleșeriu.

           

După un început bun de meci, cu 24-11 la primul sfert și 40-22 la pauză, se părea că vom asista la un simplu antrenament cu public pentru CSM. Din păcate, în partea a doua Klein &co. s-au relaxat prea repede și cu ...sătmăreanca Flavia Ferenczi într-o dispoziție excelentă, U Cluj a revenit încet în joc.

           

Clujencele au câștigat sfertul trei și s-au apropiat la opt puncte cu trei minute înaintea finalului. Noroc cu inspirația antrenorului Dan Fleșeriu, care cere la timp un time out și le trezește la realitate pe jucătoare.

           

S-a terminat 73-55 și dacă vom evolua tot fără vlagă și orizont sâmbătă la Sfântu Gheorghe, ne putem aștepta la o înfrângere la scor.

           

Flavia Ferenczi a reușit 29 puncte pentru U și sătmăreanca poate fi declarată MVP-ul partidei. De la CSM cam greu de evidențiat vreo jucătoare în condițiile în care am întâlnit cel mai modest adversar din serie.

 

„Eu sunt de vină pentru prestația modestă din repriza a doua. La pauză, în vestiar, am început să vorbim deja de meciul de la  Sfântu Gherghe și fetele au intrat mai puțin concentrate pe teren. Oricum, U Cluj nu ne-a pus în dificultate, chiar dacă evoluția noastră a avut de suferit. Cred că americancele se motivează doar în meciurile importante” - a declarat la finalul partidei Dan Fleșeriu, antrenorul CSM-ului.


           

Așteptată de familie la finalul partidei, sătmăreanca de la U, Flavia Ferenczi, s-a declarat mulțumită de evoluția ei. „Am marcat 29 de puncte, dar jocul meu m-a mulțumit. Am fost aproape de o surpriză aici la Satu Mare. Mulțumesc familiei mele pentru susținere” - a spus Flavia, care a plecat de la LPS Satu Mare la U în urmă cu șase ani.

           

De remarcat că la U Cluj Napoca ambii antrenori sunt sătmăreni, Florin Covaciu - principal și Adriana Pricop – secund. Adi Pricop a și evoluat miercuri seara, reușind să înscrie 12 puncte.
1430 vizite
Distribuie pe