Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia - Energia Negrești 3-0
Cristian Tudor  - Duminica, 14 Noiembrie 2010

Mult așteptatul derby al seriei A dintre Olimpia și Energia Negrești n-a fost altceva decât un simplu galop de sănătate pentru trupa lui Tibi Csik.

           

Olimpia a câștigat clar, scor 3-0, prin reușitele lui Marinaș - min.33, M. Mureșan – min.55 și Toma – min.80 și a ratat alte cinci ocazii clare la poarta veteranului Pintea (35 ani).

De partea cealaltă, negreștenii  au avut o singură ocazie, irosită de L. Pop în minutul 48. În plus, oșenii n-au reușit să trimită pe tot parcursul jocului niciun șut pe spațiul porții lui Marius Șuta, aceștia lăsând impresia că au cam terminat ...energia pentru acest sezon!

           

”Nu m-am temut deloc de acest meci, căci am avut încredere în jucătorii mei. Mi-a plăcut determinarea lor și ambiția arătată” - a spus antrenorul Olimpiei, Tibi Csik, care e convins că dacă băieții vor intra la fel de determinați și la Medieș, echipa nu poate pierde restanța de duminică cu Dacia.

 

Cu acest succes Olimpia ajunge la cea de-a XIV-a victorie consecutivă și se distanțează în fruntea clasamentului seriei A a Ligii a IV-a.

Foto: Bernard Naghi

1793 vizite
Distribuie pe