Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Final de coșmar la Timișoara
Cristian Tudor  - Miercuri, 17 Noiembrie 2010

Dacă în tur, la Satu Mare, Andreea Orosz a adus victoria CSM-ului în ultima secundă, miercuri seara, la Timișoara, istoria s-a repetat, doar că norocoase au fost de această dată fetele de la Bega Danzio.

           

Cu trei secunde înaintea finalului Keiley Klein a egalat la 72, gazdele au revenit rapid în joc și la ultima aruncare Ancuța Stoienescu a înscris cu un coș de la mijlocul terenului.

Timișoara bate Satu Mare cu 75-72 după un meci ciudat, în care echipa noastră a condus ostilitățile în prima repriză, iar apoi, împinse de la spate de arbitrii Bukaresti-Roșu, gazdele au revenit decisiv.

           

E drept că rezultatul contează mai puțin, deoarece atât CSM-ul, cât și Bega Timișoara sunt deja calificate în play-off, însă înfrângerea nu ne pică tocmai bine, mai ales că vine după eșecul de acasă cu ICIM Arad și ne arată clar că mai e mult de muncit pentru a putea spera la podiumul Diviziei A.

Ș
i ne mai arată ceva...că nu avem deloc bancă de rezerve, antrenorul Fleșeriu putându-se baza doar pe Bjork, Drake, Ducker, Orosz și, mai ales, Klein. În rest, doar niște deziluzii.

 

Managerul Petru Eleș a atacat, pe bună dreptate, în direct la TVR3 arbitrajul cuplului Bukaresti-Roșu, acuzând că ce s-a petrecut în partea secundă a meciului a fost „viciere de rezultat”.

 

„Nu puteam câștiga cu maniera de arbitraj din partea secundă. Faulturi nesancționate la fetele noastre, inclusiv la aruncarea de trei puncte de pe final a lui Klein, și multe alte decizii ciudate. Asta este, felicit Timișoara pentru victorie” - a spus Eleș.

           

Sâmbătă, de la ora 18, CSM Satu Mare va întâlni acasă pe LPS U Alba Iulia.

1681 vizite
Distribuie pe