Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia a sbulberat Dacia
Cristian Tudor  - Duminica, 21 Noiembrie 2010

Medieșul a trăit la maxim derby-ul cu Olimpia. Majorete, instalație de sonorizare la teren și, nu în ultimul rând, peste 500 de spectatori s-au strâns la teren pentru a vedea la lucru cele mai bune echipe din seria A a Ligii a IV-a.


 

Din păcate însă pentru suporterii Daciei, favoriții lor au fost total depășiți de miza unei partide cu echipa fanion. Olimpia a făcut o primă repriză excelentă și a rezolvat practic meciul în cinci minute.

           

În minutul 10 vârful Feyer a deschis scorul după o pasă venită de la Manu Mureșan. La faza următoare atacanții Olimpiei recuperează la marginea careului și după o serie de combinații Mureșan-Feyer-Marinaș, ultimul înscrie la vinclu de la 16m pentru 0-2.


           

Gazdele încearcă o replică mai consistentă și după o lovitură liberă de la 20m, portarul oaspeților, Șuta, scapă mingea din brațe, iar Lucuț, pe fază, reduce din diferență: 1-2 în minutul 12. Din păcate pentru jucătorii lui Vasile Robaș, reușita lui Lucuț n-a avut puterea de a readuce Dacia în joc, căci Olimpia și-a reluat atacurile și Mihai Pop l-a executat pe Ivasuc de la 20m pentru 1-3 în minutul 15.

           

Dacia e de nerecunoscut și abandonează practic lupta după primul sfert de oră. Oaspeții, încurajați de inimoasa galerie venită de la Satu Mare, au timp și pentru spectacol, iar Feyer-min. 28 și Câmpan – min. 39 măresc avantajul la ...5-1 pentru liderul seriei A.


           

Cum tabela de marcaj avea tăblițe doar până la numărul 5, jucătorii Olimpiei au redus turația motoarelor și în partea secundă au preferat să conserve avantajul.

           

Olimpia bifează astfel al XV-lea succes consecutiv din acest tur de campionat și se distanțează la opt puncte în fruntea clasamentului. Dacia Medieș rămâne pe poziția a II-a cu 37 puncte.


           

„Nu mă așteptam să pierdem la o asemenea diferență de scor, dar sincer mă așteptam ca Olimpia să ne pună mari probleme. Din păcate pentru noi ne-au dominat clar la toate capitolele și în plus le-au și intrat toate în prima repriză. Le doresc succes băieților de la Olimpia și sper să promoveze la vară în liga a III-a” - a declarat Vasile Robaș, antrenorul echipei Dacia Medieș.

           

„Sunt mulțumit de rezultat și, mai ales, de evoluția băieților în prima repriză. Au arătat că au potențial și au avut o atitudine pozitivă în joc, mai mereu au fost primii la minge și nu le-au dat nicio speranță adversarilor. Nu luăm încă vacanță, ne mai antrenăm și sper să mai jucăm două partide amicale cu formații din liga a III-a” – a declarat Tibi Csik, antrenorul Olimpiei.

1640 vizite
Distribuie pe