Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victorie superbă în fața Aradului
Cristian Tudor  - Duminica, 23 Ianuarie 2011

Baschetbalistele de la CSM au făcut duminică seara un meci extraordinar în fața singurei echipe neînvinse în acest sezon, BC ICIM Arad, și s-au impus de o manieră entuziasmantă, scor 63-47.


           

Ambiționate parcă de prezența în sală a campionului de la Dakar, Mani Gyenes, fetele lui Dan Fleșeriu au făcut o primă repriză de vis. Teilane și Drake au închis culoarele spre coș, iar experimentatele Ciocan, Graham sau Toma au găsit cu greu calea spre coș.

A fost 16-10 după primele 10 minute, iar apoi grație inteligenței în joc a lui Mehmedic și a sclipirilor lui Orosz CSM-ul s-a distanțat pe tabelă la 41-28 în minutul 28.

           

Aradul intră în criză de timp și de idei, antrenorul Stacey Nolan e eliminat de arbitrul Fabiana Nițu, Monica Broșovski nu reușește mai nimic, iar de partea cealaltă, Mehmedic & co se luptă eroic în doar cinci jucătoare până în ultima secundă.


           

Se termină 63-47 cu sala în picioare aplaudând minute în șir o echipă ce crește de la meci la meci și care s-ar putea să ne aducă o mare performanță la finalul acestui sezon.

           

„Am jucat în doar cinci jucătoare și s-a văzut. Din păcate Claudia Pop n-are drept de joc, iar Klein a plecat acasă. Oana Băluță a intrat doar pe final în locul lui Drake și din fericire a ținut-o foarte bine pe Ciocan. E o victorie mare, dar dacă nu batem vineri la Craiova n-am făcut nimic. Încă nu suntem în finală” - a ținut să puncteze la conferința de presă antrenorul Dan Fleșeriu.

 

Alte rezultate:

 

BCM Bega Danzio Timisoara - LMK BC Sepsi Sfântu Gheorghe 57 : 44

CST BC Alexandria - Olimpia Bucuresti 63 : 49

Rapid Bucuresti - SCM CSS Craiova 69 : 73

1999 vizite
Distribuie pe