Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Au mai trecut un hop
Cristian Tudor  - Duminica, 6 Februarie 2011

Baschetbalistele de la CSM au obținut a V-a victorie consecutivă în acest an și au revenit pe prima poziție a clasamentului în Divizia A. Fără să se întrebuințeze prea mult, fetele lui Fleșeriu au învins ultima clasată Olimpia București cu 76-60 și așteaptă acum duelul de marţi  seara cu Bega Timișoara.

           

Prima parte a fost dominată clar de gazde, care s-au desprins relativ ușor scor 43-28 la pauză, și au lăsat impresia că vor reuși să câștige duelul cu junioarele Olimpiei la peste 20 de puncte diferență.

           

Doar că în partea secundă apărarea CSM-ului a lăsat-o mai moale, iar elevele lui Dan Fleșeriu de la lotul U 20, legitimate la Olimpia, au profitat din plin reușind să echilibreze jocul și chiar să câștige ultimul sfert, 14-12.

           

De la CSM, Lori Bjork cu 16 puncte, 8 recuperări şi 4 pase decisive și Anita Teilane cu un nou double-double (12 puncte și 11 recuperări) au fost remarcatele meciului, în vreme ce de la Olimpia s-au remarcat  Cristina Bigică cu 15 puncte şi 2 recuperări, Gabriela Cursaru cu 11 puncte 4 recuperări și patru pase decisive, Sonia Ursu, precum și sătmăreanca Ștefana Rotărescu.

           

Chiar dacă  echipa a câștigat meciul cu Olimpia, antrenorul Dan Fleșeriu s-a arătat destul de îngrijorat la conferința de presă, mai ales de evoluția din apărare a feteleor.

„E pentru prima oară în acest sezon când încasăm așa multe puncte. În plus am avut probleme cu o echipă a Olimpiei formată din junioare. Cu siguranță că avem nevoie de o altă atitudine la meciul de marți cu Timișoara, altfel s-ar putea să avem din nou surprize cu bănățencele. Știu că e greu ca fetele să rămână concentrate în fața unui adversar pe care l-au mai învins clar în acest an, dar vreau să înțeleagă toată lumea că niciun meci nu e dinainte câștigat și dacă ne vom considera deja calificați în finală de pe acum, s-ar putea să ne coste mult această automulțumire. Așa că e bine să mergem pas cu pas cu aceeași seriozitate și atunci cu siguranță ne vom atinge obiectivul” - a spus la conferința de presă antrenorul Dan Fleșeriu.

           

Marţi de la ora 17, în sala LPS e programată partida CSM Satu Mare - Bega Danzio Timișoara. Meciul contează pentru etapa a V-a a Diviziei A.

1306 vizite
Distribuie pe