Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Repetiție pentru Final Four
Cristian Tudor  - Duminica, 20 Martie 2011

Fără să forțeze prea mult, CSM Satu Mare a obținut o victorie confortabilă în fața ultimei clasate, Rapid București, scor 90-57. Consemnăm, de fapt, al XIII-lea succes consecutiv în campionat pentru trupa antrenată de Dan Fleșeriu, unul care confirmă forma deosebit de bună prin care trece echipa sătmăreană.

           

Rapidul a rezistat doar în primul sfert, 19-10, după care, cu Claudia Pop în prim plan, CSM-ul a mărit încet avantajul și la final s-a terminat ”doar” 90-57.

           

Putem spune că Claudia Pop a fost cea mai bună jucătoare a întâlnirii. Clau  a terminat meciul cu 24 de puncte și șase recuperări, având un indice al eficienței de 25 de unități.

Pop a avut un procentaj perfect la aruncările libere și unul foarte bun la cele din acțiune, acolo unde a realizat 67 de procente, transformând opt din cele 12 încercări.

           

Teilane, Drake sau Olajuwon au marcat și ele peste 10 puncte fiecare, chiar dacă au evoluat mai puțin, iar pe final Fleșeriu și-a permis chiar luxul de a ține stranierele pe bancă și de a juca într-o formulă inedită: Dunca, Băluță, Giurgiu, Meszaros și Szmutku.

           

A fost ultima partidă pe teren propriu în sezonul regulat, o repetiție generală pentru CSM înaintea Final Four-ului cupei din week-end din sala LPS, unde echipa noastră pornește mare favorită la cucerirea trofeului.

           

Marți, CSM-ul va bifa la Sfântu Gheorghe ultimul meci al sezonului regulat, unul fără miză dacă ținem cont că rezultatul nu mai poate schimba nimic în ierarhia Diviziei A.

 

Jucăm cu Bega Timișoara în semifinale!

           

Etapa a XIII-a a stabilit practic tabloul semifinalelor în Divizia A la baschet feminin.

Cele patru echipe venite din seria Nord-Vest s-au dovedit a fi cele mai bune din campionat și vor juca pentru titlu.

           

Astfel, după sistemul cel mai bun din trei, se vor întâlni CSM Satu Mare (loc1) cu Bega Danzio Timișoara (loc4) și BC ICIM Arad (loc 2) cu Sepsi (loc 3).

           

Sâmbătă seara Alexandria a învins Timișoara cu 67-58, insuficient însă pentru a urca pe poziția a IV-a, deoarece bănățencele s-au impus în tur la o diferență de 16 puncte.

           

La Arad, ICIM a trecut cu emoții de Sepsi, 76-68, și și-a asigurat poziția a II-a în clasament. Intr-un alt meci al etapei, fara miza, Olimpia Bucuresti - CSM U Craiova 90-83.

           

Marti se joacă ultima etapă a sezonului regulat, una care insă nu mai poate modifica ierarhia finală, decât daca Bega nu va fi in stare sa treaca acasa de modesta Olimpia.

1622 vizite
Distribuie pe