Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Odoreu – Olimpia 3 - 7
Cristian Tudor  - Sambata, 16 Aprilie 2011

Odoreul a produs surpriza returului în seria B după victoria de acum o săptămână de la Negrești si spera să repete isprava și sâmbătă în duelul cu Olimpia Satu Mare. Doar că socoteala gazdelor nu s-a prea potrivit cu situația din teren.


 

Pentru că abia a apucat centralul Pop să fluiere startul partidei că Marinaș a și deschis scorul… 0-1 în secunda 30! Odorenii nu se prea întâlnesc cu mingea și până în minutul 40 diferența ajungea la 4-0 pentru ”galben-albaștrii”: Micaș - min. 13, Vădan - 38 și Homorozan - 40 au punctat pentru liderul seriei B.

 

Gazdele își dau seama că la acest scor chiar nu mai au ce pierde și ies mai hotărâte la joc. Balint înscrie pentru 1-4 în minutul 43 și tot el mai ratează o ocazie bună până la pauză.


 

La reluare, Olimpia vrea să încheie rapid conturile și Manu Mureșan – min. 54 și apoi Marinaș din lovitură liberă completează setul la 1-6 după doar o oră de joc. Fundașul Heil ține neapărat să facă jocul mai atractiv și greșește la două faze în minutele 68 și 72, iar Oprea profită și face fazele din care Țânțaș reușește dubla pentru 3-6!!!
 


Antrenorul gazdelor începe să spere la o minune, Oprea mai creează alte două situații bune la poarta sătmărenilor și cam atât, pentru că în minutul 83 Gavrilescu închide definitiv jocul cu reușita de 3-7.

 

Olimpia va juca miercuri acasă de la ora 17 cu Talna Orașu Nou, iar vineri la Micula cu Turul.


 

„Ne-am desprins rapid și apoi au apărut momentele de relaxare. Mai ales după minutul 60. Din păcate în serie nu avem adversari care să ne pună probleme serioase în joc și de aceea trebuie să mai facem amicale cu adversari mai puternici” - spune antrenorul secund al Olimpiei, Lulu Dragomir.

 

Mai multe ştiri din sportul local pe Satu Mare Sport

1912 vizite
Distribuie pe