Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Vasile Fogel şi-a dat demisia de la CSM Satu Mare
Cristian Tudor  - Joi, 28 Aprilie 2011

La finalul ședinței de joi a Consiliului Local Satu Mare, Vasile Fogel a anunțat că demisionează din funcția de președinte al CSM Satu Mare. Extrem de afectat și cu lacrimi în ochi, acesta a ținut să le mulțumească tuturor celor cu care a colaborat în acești patru ani.

 

„S-au adunat multe în această perioadă și cred că a venit momentul să las locul altora care pot face lucruri mult mai bune decât am făcut eu la CSM. Le mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat, cred că am făcut din CSM un club respectat și la handbal și la baschet” – a declarat  Vasile Fogel, care a ținut să-i asigure pe cei implicați la echipele de baschet și handbal că până în iunie el a asigurat plata salariilor și cheltuielilor la club.

 

„Consiliul Local va numi un alt președinte la CSM, eu unul mă retrag, iar decizia mea e irevocabilă” - a mai spus Fogel.

 

Viceprimarul Gabor Kereskenyi, care e și președintele Comitetului Director al CSM, s-a arătat surprins de decizia luată de colegul său din consiliu. „Eu nu am mai fost în sală la punctul Diverse și nu știu care-i motivul demisiei. Probabil că s-au adunat prea multe în ultima vreme.  Au fost și emoțiile finalei la baschet …a pus foarte mult suflet.. Dar sper că e doar o chestiune de moment și Loți Fogel va reveni asupra demisiei. Am început împreună o treabă bună și trebuie să continuăm tot așa” - a punctat Gabor Kereskenyi.

 

Și managerul echipei de baschet, Peter Eleș, a rămas surprins de demisia lui Fogel. ”Este o veste care, desi nu afecteaza decizia deja luată asupra viitorului meu personal, mă întristează. Cu domnul Fogel am plecat la drum în urmă cu patru ani şi împreună am obţinut rezultatele foarte bune în baschet. Îmi pare rău că a luat această decizie, îi urez succes în tot ceea ce va face de acum încolo şi cu singuranţă lipsa lui din fruntea CSM-ului se va simţi puternic” - ne-a declarat Eleș.

 

Vasile Fogel ocupă de patru ani funcția de președinte al CSM Satu Mare, perioadă în care echipele de handbal și baschet au promovat în Liga Națională, respectiv Divizia A.

 

Handbaliștii ocupă acum un onorant loc VIII în ligă și s-au calificat la turneul final al Cupei României, în vreme ce baschetbalistele au în palmares, cu Fogel președinte, un loc trei, un loc patru și un loc doi în Divizia A, două finale jucate de Cupa României și un Final Four disputat în Liga Europei Centrale.

3224 vizite
Distribuie pe