Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Amical România U15 – Ungaria U15 pe stadionul Olimpia
Cristian Tudor  - Luni, 23 Mai 2011

Începe deja să devină o tradiție ca la nivel de juniori Naționalele României și Ungariei să joace în fiecare an  partide de verificare la Satu Mare. Dacă anii trecuți pe Olimpia au evoluat juniorii U18 și U19, acum e rândul Naționalelor U15 să calce pe vechiul „Municipal” sătmărean.


 

Din fericire, în lotul României la nivelul juniorilor U 15 sunt convocați și trei sătmăreni, portarul Alex Nicoară, mijlocașul Carlo Erdei, ambii legitimați la IL Calcio-LPS Satu Mare și Andrei Mureșan din Andrid, legitimat la Liberty Salonta.

 

Antrenorul selecționatei U15, Lucian Marinof, a mai fost la Satu Mare, dar în calitate de jucător la Farul Constanța în sezonul în care Olimpia a evoluat în Divizia A, la sfârșitul anilor 90.

 

”Gazonul arată excelent și mizez pe faptul că nu aveți echipă în ligile superioare, iar oamenii iubitori de fotbal vor veni în număr mare la stadion pentru a vedea fotbal pe viu” - spune antrenorul Lucian Marinof, care înainte de pregăti lotul U15 a stat pe banca Farului și apoi  a lucrat la Academia de fotbal a lui Gică Hagi, unde anul trecut a câștigat titlul național cu echipa de juniori născuți în 1995.

 

”Am peste 70 de jucători în țară, dar e o selecție continuă pentru că mereu sunt în contact cu antrenorii zonali. Avem nevoie de cât mai multe jocuri internaționale, de participări la turnee, numai așa putem crește în valoare și putem căpăta experiență” - ne-a mai spus Lucian Marinof.

 

Meciul se va disputa marţi pe stadionul Olimpia si va incepe la ora 14.00. Brigada de arbitri este 100 % satmareana, alcatuita din Istvan Kovacs la centru, ConstantinPor si Sergiu Nechi la cele doua linii, iar arbitru de rezerva Ovidiu Mazilu.

 

După amicalul de marti va urma revanșa de joi de la Mateszalka.

 

Iată lotul României:

Alex Nicoară (LPS Il Calcio Satu Mare), Cătălin Cabuz (Vointa Sibiu) – portari;

Claudiu Săftescu, Radu Adrian (Steaua), Robert Maglan, Alex Tudosie (ambii Oțelul), Sergiu Mune, fratii gemeni Adrian Petricău și Valentin Petricău (toţi FC Bihor), Carlo Erdei (LPS Il Calcio), Cătălin Tiste (Gaz Metan Craiova), Ionuț Bărcan, Andrei Ludușan (ambii Viitorul Constanța), Andrei Mureșan, George Pușcaș (ambii Liberty Salonta), Adrian Nenita (LPS Vaslui), Ionuț Fărâma (Sportul St.), Ștefan Claudiu și Armand Tvichi (ambii de la Șc. Gică Popescu), Ionuț Nedelcearu (Dinamo) – jucători de câmp.

5922 vizite
Distribuie pe