Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ne-au bătut ungurii
Cristian Tudor  - Marti, 24 Mai 2011

Naționalele de juniori până la 15 ani ale României și Ungariei au disputat marţi o partidă amicală de fotbal la Satu Mare, pe stadionul Olimpia. Oaspeții s-au impus la limită, scor 2-1, după ce au profitat în partea secundă de erorile apărute în defensiva Naționalei noastre.


 

Golurile au fost marcate de vârful Nemet în minutele 57 și 62, în vreme ce pentru micii tricolori a punctat Nemiță în minutul 70.

 

Prima repriză a fost dominată de jucătorii noștri, care au irosit câteva situații bune prin Pușcaș și Ludușan. De partea cealaltă, Nemet l-a întins serios pe sătmăreanul nostru Alex Nicoară cu un șut de la 25 m în minutul 30.


 

În partea secundă oaspeții au pus stăpânire pe joc și vârful Nemet a reușit să profite de nesincronizările apărării noastre, reuşind o dublă, în vreme ce Nemiță a înscris cu 10 minute înaintea finalului după un șut violent de la marginea careului. Partida revanșă se va juca joi la Mateszalka.


 

Au arbitrat fără probleme Istvan Kovacs, Constantin Por și Sergiu Neichi. Rezervă Ovidiu Mazilu. De remarcat că la acest meci, în ciuda căldurii sufocante, au ținut să asiste peste 1.200 de spectatori.


 

Antrenorul Lucian Marinof s-a declarat dezamăgit de rezultat, dar oarecum mulțumit de evoluția unora dintre băieți. ”E o chestiune încă de tinerețe și omogenitate și, așa cum am mai spus, de personalitatea fiecăruia dintre jucătorii noştri. Au decis meciul până la urmă greșelile personale. Dacă vor trece rapid peste aceste erori atunci vor putea ajunge departe. E un început pentru acest lot și mai avem mult de muncit. Practic, prima acțiune oficială va veni abia peste un an și jumătate” - a spus la final antrenorul României U15.


 

România: Nicoară, Toriște, Moglan, Petricău, Ștefan, Radu A., Fărâmă I, Borcoi, Mune, Pușcaș si Ludușan


 

Ungaria: Öblös – Lakatos, Molnár M., Koronczi, Barna, Bede, Nagy, Rácz, Német, Zsotér, Molnár A. Au mai intrat: Grant, Jakab, Bálint, Talabér.

2456 vizite
Distribuie pe