Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Derby câştigat de Olimpia
Cristian Tudor  - Duminica, 9 Octombrie 2011

Olimpia a câștigat sâmbătă derby-ul etapei a VIII-a din C6 cu Unirea Ungheni și revine astfel pe podium în clasament. Mai mult, echipa pregătită de  Csik și Dragomir obține al patrulea succes consecutiv pe teren propriu în actualul sezon și arată ca o protagonistă chiar la promovarea în eșalonul secund.

 

Partida de sâmbătă disputată în fața a 1000 de spectatori a început sub semnul echilibrului. Gazdele s-au așezat ușor în jumătatea de teren a celor din Ungheni însă, în ciuda unei posesii superioare, ocaziile importante s-au lăsat așteptate.


Zsiga îi dă primele emoții lui Șteț, iar apoi Villand în două rânduri ratează deschiderea scorului. Unirea se mulțumește să închidă jocul și să încerce câteva acțiuni pe contraatac, doar că după primele 45 de minute tabela a rămas neschimbată.

 

La pauză Csik mută inspirat. Iese Micaș, care n-a mai repetat evoluția bună din meciul cu Corona, și intră vârful Feier. Apoi îi scoate și pe Marinaș și Botoș, iar nou intrații Manu Mureșan și Prodan aduc plusul dorit în jocul galben-albaștrilor.

 

Apar ocaziile: Feier ratează în minutul 50 o ocazie clară, apoi tot el îl întinde serios pe Șteț în minutul 73, iar portarul oaspeților respinge în corner. La faza urmatătoare, Feier e la locul potrivit și reia în plasă din 4 metri centrarea venită de la colțul terenului. 1-0 în minutul 74.

 

Feier e omul finalului de meci, el îl evidențiază din nou pe Șteț în minutul 79, pentru ca apoi în minutul 84 să-I paseze decisiv lui Gavrilescu pentru 2-0.

 

Olimpia rămâne în atac, doar că în loc de 3-0 pe final avea să fie 2-1, Unirea reușind pe contraatac să reducă din diferență în minutul 90 prin Pilcă.

Prodan își trece și el în cont o ocazie ratată și fluierul de final al centralului Ștefănuți aduce un nou succes pentru galben-albaștri.

 

„Am reuşit să obţinem trei puncte foarte importante, în faţa unei echipe bune” – a declarat antrenorul principal al Olimpiei, Csík Tibi, care nu pune doar pe seama inspirației introducerea lui Feier în partea secundă. „Eu cred că oricare jucător de la Olimpia, care intră pe teren, trebuie să ştie care e rolul lui. Din păcate azi nu am avut cel mai bun joc. Însă e bine, că am reuşit să obţinem cele trei puncte, foarte importante” – a mai adăugat Csík.

 

Mai multe ştiri din sportul local pe Satu Mare Sport

2164 vizite
Distribuie pe