Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Suntem în grafic
Cristian Tudor  - Duminica, 9 Octombrie 2011

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au obținut sâmbătă al doilea succes din campionat și sunt în grafic înaintea derby-ului de duminică cu ICIM Arad. Fetele antrenate de Dan Fleșeriu s-au impus la Brașov, scor 72-45, în fața unei formații  incomode care s-a agățat de orice mică șansă pentru a obține un rezultat pozitiv.

 

Începutul de meci a fost unul echilibrat. Ambele echipe au alternat la conducere pe tabelă până la 14-12 pentru Olimpia, când Mehmedic reușește un coș de la distanță și parcă trezește la viață CSM-ul.

Claudia Pop e de neoprit apoi și-n prima repriză reușește să înscrie 18 puncte, iar sătmărencele se distanțează după 20 de minute la 47-32.

 

Crezând probabil că Victoria nu mai are cum să le scape, fetele noastre intră prea relaxate în sfertul III și greșesc nepermis de mult, iar brașovencele profită și se apropie la nouă puncte. Fleșeriu cere timp de odihnă și încet diferența se reface.

 

După un 10-10 în sfertul III, ultimele zece minute sunt dominate din nou de CSM, care mai adaugă un 10-3 și închide tabela la 72-45.

 

Mai multe ştiri din sportul local pe Satu Mare Sport

1534 vizite
Distribuie pe