Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victorie lejeră împotriva cehoaicelor
SM Online  - Miercuri, 7 Decembrie 2011

Cu toate că partida de miercuri seara de la Sala LPS nu a avut miză, gazdele de la echipa de baschet feminin CSM Satu Mare şi cehoaicele de la Kara Trutnov au făcut un meci frumos, câştigat de sătmărence la o diferenţă confortabilă de 13 puncte, ceea ce le-a calificat de pe locul secund din grupă în Final Four-ul Ligii Europei Centrale.
 

 

După primele trei minute CSM conducea deja cu şapte puncte, dar oaspetele au reuşit să egaleze de două ori în primul sfert. Apoi, al doilea sfert al jocului a fost cel mai bogat în puncte şi în spectacol, bosniaca noastră Amra Mehmedici marcând nu mai puţin de 15 puncte. Avantajul lejer de la pauză s-a menţinut şi în următoarele două sferturi pentru sătmărence, chiar dacă oboseala şi-a spus cuvântul în ambele echipe, aruncările la coş fiind din ce în ce mai puţin precise.
 

 

S-a încheiat 87 – 74, iar sătmărencele vor juca semifinalele Ligii Europei Centrale în 21 ianuarie împotriva veşnicelor rivale de la Arad. Până atunci, însă, CSM mai are o deplasare la Bucureşti, unde duminică va juca împotriva Olimpiei, iar marţi împotriva Sportului Studenţesc în campionatul naţional.

1547 vizite
Distribuie pe