Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victorie şi atât!
Cristian Tudor  - Miercuri, 1 Februarie 2012

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au jucat miercuri primul meci oficial din acest an pe teren propriu și au reușit să obțină toate punctele după ce au trecut de Rapid București, scor final 82-60.
 


Meciul se anunța unul ușor dacă ținem cont că oaspetele au venit la sală direct de la gară și au avut tren de întoarcere la mai puțin de trei ore după ultimul fluier al arbitrilor Ciocan și Marchiș.

 

Doar că fetele lui Fleșeriu au crezut probabil că simpla lor prezenţă la sală va aduce automat și victoria, iar Orosz &co. au început relaxate partida și au comis eroare după eroare, atât în atac, cât mai ales în apărare, iar bucureștencele n-au așteptat prea multe invitații și au preluat inițiativa, iar după primul sfert aveau avantaj, 21-25.

 

Nici sfertul secund nu arată mai bine pentru jucătoarele antrenate de Dan Fleşeriu, acestea nereuşind să se conecteze prea bine la meci. De asemenea, s-a putut observa că relaţiile de joc nu sunt prea bine închegate, existând probleme atât pe faza defensivă, cât şi pe cea ofensivă. Whittington ratează cu două secunde înainte de finalul sfertului secund două aruncări libere, iar CSM-ul se vede condus şi la pauza mare, chiar dacă a stat mai bine ca şi număr de puncte înscrise.

           

Trezite probabil la realitate la pauză, fetele noastre încep să joace la valoarea lor, să se apere agresiv și să fie ceva mai atente și mai concentrate la aruncările de la distanță.

           

În plus, antrenorul Dan Fleșeriu schimbă sistemul de ”zonă” cu unul ”om la om ” și diferența crește pe tabelă în favoarea CSM-ului până la 30 de puncte. În ultimele două minute intervine iar relaxarea și  meciul se încheie cu o diferenţă de ”doar” 22 de puncte, scor final 82-60.

 

CSM Satu Mare va întâlni acasă pe CS Olimpia Braşov – joi, 9 februarie, iar sâmbătă, 11 februarie, tot pe teren propriu va întâlni echipa din Târgovişte.

1496 vizite
Distribuie pe