Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare şi-a învins greu eterna rivală FC Maramureş
Veronica Hodas  - Marti, 28 August 2012

Olimpia s-a impus marţi, pe teren propriu, în faţa eternei rivale FC Maramureş, cu un scor modest, 1 – 0, în cadrul etapei a IV-a a Cupei României la fotbal.
 


Galben-albaștrii au început foarte bine prima repriză, Villand având două mari ocazii de gol consecutiv în minutele 5 și 6.
 

 

Oaspeții au ocazie foarte bună în minutul 15, când Feraru a șutat puternic pe poartă, însă Șuta a respins balonul. Două minute mai târziu, Feier îi centrează lui Gavrilescu, acesta punând în pericol poarta lui Olaru, dar fără gol. În minutul 18 sătmărenii se revanșează prin Marinaș,  care a bătut lovitura de colț, iar Molnar reușește să deschidă scorul marcând golul victoriei, cu capul.
 

 

Maramureșenii și-au mai încercat odată norocul prin Grozavu, dar Șuta nu se lasă păcălit nici de această dată. scorul la pauză rămânând 1-0.


 

În mitanul secund, oaspeții au dominat întreaga repriză și au pus în dificultate poarta lui Șuta încă din primul minut, trimițând mingea puțin peste poartă. Elevii lui Tibi Csik și Lulu Dragomir au lăsat jocul mai moale și le-au lăsat culoar liber oaspeților spre poartă, însă rezultatul a rămas neschimbat până la fluierul final al arbitrului.
 

 

”Nu am avut de mult timp un derby cu Baia Mare. A fost un meci greu cu o echipă de Liga a II-a și pot să spun că băieții au făcut față. I-am felicitat la pauză, deoarece au avut o repriză foarte bună, însă a doua a fost chiar invers. Până la urmă rezultatul contează” - a declarat, la final, tehnicianul Olimpiei, Tiberiu Csik.


 

FC Olimpia: Șuta – Micaș, Iuhas, Mihai Pop, Homorozan, Gavrilescu, Moș, Villand, Marinaș(82’ Botoș), Molnar (75’ Ghiriti), Feier (60’ Dănilă). Antrenor Tiberiu Csik.


 

Sătmărenii vor pleca joi spre Alba Iulia pentru a disputa primul meci al sezonului competițional 2012-2013.

2253 vizite
Distribuie pe