Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victorie în ultima secundă pentru Olimpia Satu Mare
Veronica Hodas  - Duminica, 9 Septembrie 2012

Olimpia Satu Mare a primit sâmbătă, vizita nou promovatei CS Oșorhei, pentru a disputa meciul din a doua etapă a Ligii a III-a la fotbal.

Oaspeții au demonstrat că sunt o echipă puternică și au dominat total primele zece minute ale partidei, gazdele neavând ocazia să atingă prea mult balonul.

 

„Galben albaștrii” au început să-și revină, iar până la pauză au preluat conducerea. În minutul 17, Feier a scăpat singur cu portarul, a fost faultat în careu, însă arbitrul nu a acordat lovitura de penalty.

Gazdele au o ocazie foarte mare de gol în minutul 25, când Marian Pop scapă singur cu portarul și şutează puternic, dar Sălăjan reușește să apere. Două minute mai târziu, în minutul 27, Feier îi pasează lui Molnar, care reușește să deschidă scorul.

 

În minutul 40 oaspeții rămân în minoritate, căpitanul echipei, Tăut este eliminat pentru cumulul de cartonașe galbene. Astfel, Olimpia a intrat la vestiare cu un avantaj de 1-0.

 

În tribuna oficială au luat loc, printre alţii, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, primarul şi viceprimarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, respectiv Radu Roca, precum şi city-managerul Dan Băbuţ.


 

Repriza secundă a fost ceva mai săracă în ocazii. În minutul 63 portarul Olimpiei, Șuta a fost înlocuit de Coman, după ce a suferit o comoție. Botoș, Marinaș și Hanus sunt jucătorii care au mai avut câteva ocazii în acest mitan.

 

CS Oșorhei reușește să restabilească egalitatea în minutul 80, prin Galea care șutează puternic la vinclu și trimite balonul în poarta apărată de Coman.

 

În minutul 91 Hanus șutează pe lângă poartă, dar 2 minute mai târziu a se revanșează cu un șut cu dreptul de la 11 metri, scor 2-1. Astfel, Olimpia Satu Mare a bifat cea de-a doua victorie din acest sezon.
 

 

Olimpia Satu Mare: Șuta (Coman 63’) - Glodean, Micaș, Iuhas, Lauruk, Marian Pop (Hanus 73’), Villand, Mihai Pop (Botoș 57’), Molnar, Feier, Dănilă (Marinaș 78’). Antrenor Tiberiu Csik.

1851 vizite
Distribuie pe