Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Victorie fără probleme pentru baschetbalistele de la CSM
Veronica Hodas  - Duminica, 23 Septembrie 2012

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au jucat sâmbătă, pe teren propriu, primul meci din Liga Națională de baschet feminin în compania formației CST BC Alexadria.
 

 

Fetele echipei noastre s-au descurcat foarte bine în acest meci, adjudecând primele trei sferturi, 21-15, 21-10, 24 –17. Ultimul sfert însă a fost câștigat de echipa oaspete cu scorul de 26-20.

 

Dintre toate aceste patru sferturi, cel mai disputat a fost primul, după care elevele lui Dan Fleșeriu au preluat conducerea, intrând la pauză în avantaj, scor 42-25. În partea doua a jocului, sătmărencele au redus concentrarea și astfel le-au lăsat pe adversare să reducă din diferență, iar scorul final al partidei a fost 86-68.



Reamintim faptul că CST BC Alexandria a fost o echipă care în sezoanele trecute nu a fost ușor de învins și au câștigat de fiecare dată la Satu Mare.

 

”În sfârșit am reușit să câștigăm un meci acasă cu Alexandria, după mult timp. Mă bucur că fetele au arătat câteva faze bune de apărare și am reușit să facem distanțe, la un moment dat, chiar foarte mari. Cu Megan Zullo, am ajuns la o înțelegere ca ea să plece acasă, întrucât nu s-a integrat, nu îi plăcea aici și avea altă părere despre baschetul din Europa. În locul ei va veni altă jucătoare. Deocamdată mai avem foarte mult de lucru. Mai avem în apărare de lucru, am luat niște coșuri ușoare” - a declarat antrenorul echipei CSM Satu Mare, Dan Fleșeriu.
 

 

Pentru CSM au înscris: Utahya Drye 16p (8 recuperări), Andreea Orosz 14p, Shanika Freeman 12 p (9 recuperări), Hajnalka Szlimak 10p, Dara Kovacevic 10p, Annemarie Părău 9p (11 pase decisive), Khadijah Whittington 8p, Rada Giurgiu 7p.

1317 vizite
Distribuie pe