Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Handbaliștii de la CSM, învinși pe teren propriu
Veronica Hodas  - Duminica, 30 Septembrie 2012

După o înfrângere pe care au avut-o în deplasare la Sânnicolau Mare, în prima etapă a campionatului Diviziei A la handbal masculin, CSM Satu Mare a fost învinsă și sâmbătă în primul meci de pe teren propriu, de către HC Argeș Pitești.
 

 

Cu toate că sătmărenii au o echipă nouă, formată doar din jucători tineri, s-au descurcat de bine atât în atac, cât și în apărare.
 

 

Oaspeții au dominat primele 20 de minute din prima repriză, conducând cu câteva goluri, după care elevii tehnicianului Nicolae Istrate au reușit să se apropie și să restabilească egalitatea, intrând la vestiare cu scorul de 15-15.
 

 

În cea de-a doua repriză a fost o luptă echilibrată, tabela arăta în minutul 51 scorul de 26-26, pentru ca la final CSM Satu Mare să fie învinsă cu scorul de 29-30. Amintim faptul că arbitrajul nu a fost unul tocmai corect, iar acest aspect a fost sesizat și de spectatorii din tribună.
 

 

”Eu mă bucur pentru băieți pentru că au jucat foarte bine, la fel cum au făcut-o și la Sânnicolau Mare, unde au condus cu cinci, șase goluri, iar la sfârșit ne-au furat arbitrii. Nu știu ce se întâmplă cu echipa aceasta din Satu Mare, parcă toată lumea are boală pe noi. Nu a fost bine faptul că și cei din tribună au observat că până și observatorul a fost de partea arbitrilor. Pentru noi dădea foarte ușor deciziile cu eliminări și cu cartonașe, iar pentru ei nu. Noi avem ca obiectiv în primul an formarea unei echipei și mă bucur că băieții au atitudine și joacă de la meci la meci tot mai bine” - a declarat tehnicianul CSM-ului, Nicolae Istrate.

 

CSM Satu Mare: Cioroiu, Bedo (4), Albu (7), Mureșan (4), Jurj (2), Ciaca (1), Pop (2), Olah (8 – 3x7m).

 

La Multi Ani Florin Mateș!

 

La sfârșitul meciului, handbaliștii sătmăreni i-au făcut o surpriză frumoasă colegului lor, Florin Mateș, care a împlinit vârsta de 33 de ani. Îi dorim și noi multă sănătate, să poată să ajute cât mai mult echipa, fericire și mult succes pe mai departe.

1300 vizite
Distribuie pe