Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare – Unirea Dej, meciul arbitrilor
Veronica Hodas  - Duminica, 7 Octombrie 2012

S-a încheiat și cea de-a IV-a etapă a Ligii a III-a la fotbal, pentru Olimpia Satu Mare însă s-a terminat cu o înfrângere destul de dureroasă.
 

 

Cu speranța că nu vor rupe șirul victoriilor pe teren propriu, „galben albaștri” și-au încercat șansa cu Unirea Dej, însă au fost învinși pe nedrept.
 


Partida a fost câștigată de echipa oaspete, chiar dacă în prima repriză au avut doar două ocazii prin Faur, care a obținut o lovitură liberă de la 20 m (min.15), dar a trimis balonul în zid, după care Adrian Bud a trimis balonul puțin peste poartă (min. 37).
 

 

Olimpia nu a făcut un joc foarte rău și a reușit să pună în dificultate poarta lui Szekely prin Marinaș care a încercat să trimită mingea în poartă, din lateral (min.32), însă fără succes, iar șapte minute mai târziu Homorozan l-a văzut bine pe Hanus, acesta împingând mingea în poartă (min.39). Bucuria a durat doar câteva secunde, deoarece tușierul a semnalizat ofsaid și a anulat golul, scorul la pauză a rămas 0-0.


 

Repriza secundă a fost una nu tocmai plăcută pentru sătmăreni. Olimpia a rămas în zece oameni, după ce Marinaș a văzut cartonașul roșu pentru cumul de cartonașe galbene (min.50).
 

 

Feier își încearcă și el norocul cu un șut direct în brațele portarului (min.65), iar două minute mai târziu poarta lui Șuta a fost pusă în mare dificultate de Stan, însă salvatorul echipei a fost Iuhas care a scos mingea de pe linia porții (min.67).
 

 

Același Stan obține o lovitură de penalti  care a fost transformat de Găbruș (min.68), stabilind și scorul final al partidei, 1-0.


 

Astfel, Olimpia Satu Mare se află la a doua înfrângere în campionat, doar că de această dată brigada de arbitri din Aiud, formată din Popa Sergiu (la centru), Potora Florin şi Alin Damian (asistenţi) au vrut ca meciul acesta să fie câștigat de Unirea Dej.
 

 

Președintele clubului Unirea Dej, Ioan Gurzău, nu a negat faptul că meciul nu a fost unul corect, declarând: „Nu văd care este problema, fotbalul e fotbal”.

 

„Noi nu am jucat bine, nu din cauza arbitrilor am pierdut. Noi suntem de vină, în primul rând eu și după aceea echipa. Asta e, suntem într-o perioadă când nu prea ne iese jocul. Sunt momente, acum cu cele trei înfrângeri ce să facem, să ne desființăm, gata plecăm de la stadion și nu mai jucăm? S-a întâmplat, asta e, vin următoarele meciuri și încercăm să redresăm echipa” - a declarat antrenorul Tiberiu Csik.
 

 

Olimpia Satu Mare: Șuta- Silaghi, Micaș (Moș 82’), Iuhas, Glodean, Homorozan (Feier 65’), Villand, Botoș (Gavrilescu 46’), Hanus (Roatiș 58’), Marinaș, Dănilă.

1663 vizite
Distribuie pe